Karaca: Ayrıştırıcı dil kaybetmelidir

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca. daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla özgürlük için mücadele edeceklerini ve sorunların çözümü için çalışacaklarını kaydetti. 

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca. daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla özgürlük için mücadele edeceklerini ve sorunların çözümü için çalışacaklarını kaydetti.  Korkuların ve karamsarlığın azalıp, cesaretin ve umutların artması gerektiğini dile getiren Karaca, “Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dil kaybetmelidir. Çünkü güzel ülkemiz Türkiye'nin her alanda önü açıktır. Artık halkımızın, özellikle de gençlerimizin geleceğe umutla ve güvenle bakması gerekir" dedi. 

ADALETİN HAKİM OLDUĞU TÜRKİYE İSTİYORUZ

Seçim yılına girildiğini ifade eden Seyit Karaca, "Bu süreçte birleştirici siyaset kazanacaktır. Deva Partisi olarak, hukukun ve adaletin hakim olduğu, vatandaşlarımızın korkmadan düşüncelerini açıkladığı, özgürlüklerin doyasıya yaşandığı bir Türkiye istiyoruz. Yoksulluğun azaldığı, her alanda fırsat eşitliğinin sağlandığı, insanlarımızın iş bulabildiği, refah ve bolluk içinde yaşayan bir Türkiye istiyoruz. Kendi içinde huzur ve barışı sağlamış, birlikte yaşam iradesini göstermiş, ortak bir gelecek hedefi etrafında kenetlenmiş bir Türkiye istiyoruz. Kadınların eşit vatandaş olarak güçlendirildiği, kadına yönelik şiddete karşı topyekun mücadele veren bir Türkiye istiyoruz. En önemli varlığımız olan gençlerimizin ve çocuklarımızın kaliteli eğitime eşit fırsatlarla ulaşabildiği bir Türkiye istiyoruz. Uluslararası itibarını artırmış, güven duyulan, bölgemizde ve dünyada barışa katkı veren bir Türkiye istiyoruz. Kendi içinde ve dışarıya karşı güvenliğini sağlamış, sadece güvenlik araçlarını değil, siyasi ilişkileri, ekonomiyi, diplomasiyi ve kamu diplomasisini de güvenliğin ana unsurları gören bir Türkiye istiyoruz. Dünya için barış, refah ve sosyal adalet istiyoruz. Çevreyle ilgili sorunların ciddiyetle ele alınmasını, insanlığın ortak geleceğini tehdit eden bu konuda tavizsiz bir duruş sergilenmesini istiyoruz" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri