Karabacak: Centilmence mücadele ettik

Konya Sanayispor genel kaptanı İbrahim Karabacak sezonu değerlendirdi ve şampiyon takımları kutladı.

Süper grupta lige şampiyonluk hedefiyle başladıklarını ancak, çeşitli nedenlerden dolayı hedeften koptuklarını, ama centilmence mücadele ettiklerini belirten Karabacak, “elimizden geleni yaparak ligi en iyi yerde bitirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

B Genç (U-17) maçlarının sona erdiğini, süper grup A Genç (U-19) kategorisinde de maçların devam ettiğini ve grubu bu ligde de iyi bir dereceyle bitirmek istediklerini dile getiren Karabacak, bu hafta sonu başlayacak olan “Nike Halı Saha Ligi”ne kulüp olarak 2 gençler, 1 de büyükler kategorisi olmak üzere toplam 3 takım ile katılacaklarını, oyuncularının çoğununda karışık takımlarda yer aldığını ve futbolun centilmence her zaman içinde olduklarını söylerine ekledi.
Sanayispor genel kaptanı İbrahim Karabacak, kişi ve kuruluşlara teşekkür etti ve şampiyon takımları da kutladı. Karabacak açıklamasını şöyle sürdürdü. “Büyüklerde sezonun sonuna doğru gelinirken, bizlere bu imkanı sağlayan başta; Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yetkililerine, saha komiserlerimize, hakem camiamıza, bizleri yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımıza ve tüm takımlara teşekkür ederiz. Büyüklerde Konya’yı temsil etme hakkını kazanan; Sarayönü Belediyespor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Medaş Tek Meramspor’u, süper gruba yükselen; Stadspor, Demirspor ve Kuluspor’u kutlar başarılar dileriz.  1.kümeye düşen Karapınar Belediyespor, 2.kümeye düşen Karapınar Esnafspor ve Hakimiyetspor’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. İki sezondur Sanayispor resmi sponsoru olan “Saraylı Madeni Eşya” firmasına verdiği destekten, emeği geçen yönetici, antrenör ve sporcularımıza da teşekkür ederiz.”
Karabacak; geçtiğimiz dönemlerde Sanayispor ve Konyaspor’da yöneticilik yapmış olan, spor adamı ve iş adamı Hasan Dağlı’nın annesinin ve Uşak’ta geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden futbolcuları İbrahim Başer’in babasının vefatı dolayısıyla Dağlı ve Başer ailelerine başsağlığı diledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri