Karababa: İlk hedefimiz lige tutunmak

Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında Selçukspor ile karşılaşacak Akşehirspor’da teknik direktör İsmet Karababa ilk hedeflerinin lige tutunmak olduğunu söyledi.

Karababa, “ Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Başkanımız Ender Kalkan ve yönetimi, ben ve teknik ekibim zor bir görev üstlendik. Amacımız Akşehir’in gençlerine ve sporla ilgili sosyal yaşamına hizmet etmek. Yaklaşık 3 haftadır çalışıyoruz. Az sayıda da olsa görevinin ve üzerine düşenin bilincinde bir oyuncu grubumuz var. Bu oyuncu grubumuzla ilk olarak Akşehir’i ligde tutmak istiyoruz. Daha sonrasında ise hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Tüm sıkıntılara rağmen inşallah bu ligde kalacağız ve Akşehirspor için yeni bir sayfa açacağız .”diye konuştu

KONYA BÜTÜNLEŞMELİ 

İsmet Karababa futbol başarısının  artması için Konya’nın bütünleşmesi gerektiğini ifade eden İsmet Karababa, “10 Yıldır 3 Lige takım çıkaramıyoruz. Aksaray, Burdur Kırıkkale gibi illerin başarısını konuşmak yerine bütünleşerek Konya’nın başarılarını konuşturalım. Bu durum Kulüplere, gençlerimize antrenörlere ve birçok kesime katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

LİGİ 10.SIRADA TAMAMLADI

Ligin son hafta karşılaşmasında evinde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u ağırlayan Akşehirspor rakibine 3-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip sezonu 10. sırada tamamladı.  Kırmızı-beyazlılar statü gereği  22 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Şehit Muharrem Samur Sahasında Konya Süper Amatör Küme ikincisi Selçukspor ile Play-Out mücadelesine çıkacak. Akşehirspor’un ligde yoluna devam etmesi için bu maçı kazanması gerekiyor.  Geçen sezonda da iki ekip Play-Out maçında  karşı karşıya gelmiş ve Akşehirspor maçı 3-0 kazanarak ligde kalmıştı.

 FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri