Kara haber tez duyulur!

Beşiktaş'ta önceki gün antrenmanda sakatlanan Manuel Fernandes için verilen rapor sıkıntı yarattı.

Beşiktaş’ta Manuel Fernandes sıkıntısı yaşanıyor. Geçtiğimiz gün yapılan çalışmada sağ ayağından sakatlanan Portekizli futbolcunun Antalyaspor maçında oynama ihtimalinin zayıf olması teknik heyeti düşündürüyor.
 
Sağ dizinde kıkırdak lezyonu tespiet edilen yıldız oyuncunun 2 hafta dinlendirilmesi yönünde verilen rapor sıkıntı yarattı. Cuma gününe kadar dinlendirilecek Fernandes'in Antalya deplasmanında iğneyle oynaması durumunda ise sakatlığının ilerme riski bulunuyor.

Samet Aybaba’nın Fernandes’i Antalyaspor karşısında riske edip etmeyeceği merak edilirken, Portekizli’nin oynamama ihtimaline karşı oyun kurucu mevkiinde cezası sona eren Oğuzhan Özyakup’a görev vermesi bekleniyor. Fernandes’in yanı sıra İbrahim Toraman’ın da sakatlığının devam ettiği, durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

Diğer yandan başkan Fikret Orman, ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve genel sekreter Mesut Urgancılar, geçtiğmiz hafta sonu İngiltere’nin başkenti Londra’nın önde gelen spor tesislerini inceleyerek yurda döndü.
 
Emirates’te Arsenal-Fulham maçıyla başlayan tur, Stamford Bridge’deki Chelsea-Liverpool  maçıyla devam ederken, siyah-beyazlı heyet 2012 Olimpiyatları’nda görücüye çıkan O2 Arena’da da incelemelerde bulundu.

Bir süre önce anlaşma imzalanan Doğuş-IMG şirketi yetkilileriyle de bir araya gelen başkan Orman ve yöneticiler, sponsorluk, reklam, loca ve vıp koltuk satışı gibi konularda kuruluşun Emirates ve Wembley’deki faaliyetleri gözden geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri