Kaptan son 90 için destek istedi

Konya Anadolu Selçukspor takım kaptanı Ahmet Önay, Menemen Belediyespor maçı öncesi konuştu. Önay son maçta destek beklediklerini ifade etti

Uzun yıllardır Anadolu Selçukspor’un formasını gururla ve başarıyla giydiğini kaydeden takım kaptanı Ahmet Önay, “Buradaki 10 yıllık futbol hayatımda oynayacağım en kritik ve en zor son haftaya giriyorum. Böylesi bir ortamda bir maça daha önce çıkmadık. Takım olarak da zaten bu hafta Tokatspor deplasmanında çok zorlu bir karşılaşmadan galip ayrıldık. Son bir maçımız kaldı. O da şampiyonluğunu garantilemiş Menemen Belediyespor ile oynanacak. Oynayacağız bu maçın önemini bütün takım arkadaşlarım, yöneticilerim, hocalarımız, hepimiz bilincindeyiz” dedi.

Çok zorlu bir süreci geride bıraktıklarını ve bu hafta sadece kazanmaya odaklandıklarını aktaran Önay, “Son 90 dakika içinde galip geldiğimiz takdirde her halükarda ligde kalmayı garantiliyoruz. Onun için Konya spor camiasına seslenmek istiyorum. Şehrimizdeki tüm futbolseverleri bu hafta oynayacağımız maça bekliyoruz. Onlara ihtiyacımız var. Desteklerine ihtiyacımız var. Birlikte mücadele edelim ve kazanalım. Maç sonunda da inşallah ligde kalma sevincini birlikte yaşayalım” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri