Kaptan rotayı belirledi

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor kaptanı Murat Yolcu, rotayı belirledi. Başarılı oyuncu yeni sezonda Beko Basketbol Ligine ulaşmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. İlk etapta kondisyon ağrılıklı çalışmalar yapan ekibimiz önümüzdeki hafta taktiksel çalışmalara başlayacak. Son iki sezonda sarı-mavili formayı başarıyla terleten ve yeni sezon öncesi mukavele yenileyip takım kaptanlığına getirilen Murat Yolcu, iyi bir takım olduklarını ve bu sezon camianın da desteğini arkalarına alarak Beko Basketbol Ligi hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde çekilen fikstür sonucunda güçlü takımların yer aldığı B Grubu’na düştüklerine dikkat çeken Murat Yolcu, “Yeni sezonda gerçekten zorlu bir gruba düştük. Geçen yıl da zor bir gruptaydık. Ancak bu sezon işimiz daha da zor olacak. Ligin bütün iddialı takımları bizim grupta. Bunun dezavantajı olduğu gibi avantajları da var. Sezona yüksek bir konsantrasyonla başlayıp sonuna kadar aynı disiplin ve anlayışla mücadele edeceğiz. Hedefimiz kesinlikle Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek ve hiçbir rakibimizden de çekinmiyoruz” dedi.

16 Ekim’de başlayacak olan 2010-2011 sezonunda TB2L B Grubu’nda mücadele verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi zorlu lig maratonunda Tenis Eskrim Dağcılık, Akhisar Belediye, İTÜ, Hacettepe Üniversitesi, Beykoz, Gelişim Koleji, Başakşehir, Kepez Belediyesi, İstanbulspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Optimum TED Ankara Koleji ile aynı grupta yer alacak. Deplasmanlı iki devreli lig usulüne göre oynanacak olan normal sezon 22 hafta sürecek. Gruplarında ilk 8 sırayı alan takımlar play-off turunda mücadele etmeye hak kazanacak. 26 Mart 2011'de başlayacak play-off serisi; eleme turu, çeyrek final ve final grubu olmak üzere 3 aşamada oynanacak. Statüye göre eleme turu müsabakalarında 2 galibiyet alan 8 takım çeyrek finale yükselecek ve bu turda da bir üst gruba yükselebilmek için takımların yine 2 maçı kazanması gerekecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri