Kaplan giden 6. oyuncu oldu

Sarayönü Belediyespor, bir oyuncusuyla daha yollarını ayırdı. Orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Kubilay Kaplan, devre arasında takımdan ayrılan altıncı oyuncu oldu.

Sarayönü Belediyespor, bir oyuncusuyla daha yollarını ayırdı. Orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Kubilay Kaplan, devre arasında takımdan ayrılan altıncı oyuncu oldu. Sarayönü Belediyespor ile bağlarını koparan oyuncu temsilcimizin grubunda şampiyonluk iddiasıyla mücadele eden Ceyhanspor'a transfer oldu. Ligin ikinci devresi Ceyahspor formasıyla mücadele edecek olan Kubilay Kaplan, sezon başında Sarayönü Belediyespor ile anlaştığı ücretin büyük bir kısmını geri vererek takımdan ayrıldı. Bu transferle Sarayönü Belediyespor'un kasasına 12 bin lira girmiş oldu.

Bölgesel Amatör Lig'in ilk yarısında oynanan 13 karşılaşmanın tamamında ilk 11'de sahaya çıkan Kubilay Kaplan, toplam 1085 dakika görev aldı. Yeşil siyahlı forma ile 3 de gol kaydeden oyuncunun takımdan ayrılmasıyla, görev aldığı mevkide önemli bir de boşluk oluşken, kadroda güç kaybı yaşandı. Kubilay Kaplan'ın oyun sitilinde, orta sahayı yönlendirecek ve hücumu yönetecek bir transfer yapılıp yapılmayacağı henüz netleşmezken, mevcut kadrodan bir oyuncunun o bölgeye devşirilmesi yoluna da gidilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri