Kaplan: Erdoğan Chp'ye Saldırarak Yolsuzluğun Üzerini Örtmeye Çalışıyor

CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Başbakan Recep Tayyip Eroğan’ın, partilerine saldırarak yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun üzerini örtmeye çalıştığını iddia etti.

CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Başbakan Recep Tayyip Eroğan’ın, partilerine saldırarak yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun üzerini örtmeye çalıştığını iddia etti. Kaplan, Erdoğan’ın dün Demirci ilçesinde yaptığı konuşmada, "CHP çöptür, çöp." demesine tepki göstererek, “Devletin içinde çete ve paralel devlet varsa bunun sorumlusu Başbakan'ın kendisidir.” dedi.

Başbakan Erdoğan'ın, saldırmak suretiyle bir sonuç elde edemeyeceğini söyleyen İl Başkanı Kaplan, “Bakanların çocuklarının evine kasaları ve ayakkabı kutularına paraları çeteler mi koydu? Sağa sola sardırmak, Başbakan’a fayda getirmez. Bu ülkede bu zamana kadar böyle bir yolsuzluk görülmedi. Her şey ortadadır. Bu hükümet yetim hakkı yiyor, ülkenin geleceğini çalıyor. Başbakan’ın CHP’ye saldırması, korkunun ve kaygısının endişesidir. Bu ülkede insanlar asgari ücretle geçinirken Başbakan, bu ülkenin zenginliklerini yabancı sermayelere ve Bakanlar Kurulu’na bağladı.” diye konuştu.

CHP’nin 90 yıllık dev bir çınar olduğunu ve halkın iktidarını kurmaya hazır olduklarını dile getiren Cahit Kaplan, “Biz AK Parti gibi derme çatma bir parti değiliz. AK Parti, gücüne güvenmesin. AK Parti’nin ömrü sona ermiştir. Tarihin karanlıklarına doğru hızla ilerlemektedir. Korku, dağları delmiştir. Başbakan hep yöntemden bahsediyor, bu rüşvet operasyonundan hiç bahsetmiyor. ‘Tuzak kuruluyor.’ diyor. Her şey ortada, herkes gözüyle her şeyi görüyor. Ayakkabı kutusunun içerisine paraları kim koydu? Bu yolsuzluğu pişkince kapatabilme şansları yok. Başbakan, hukukun üstünlüğünden bahsediyor ama hukuka aykırı davranıyor. AK Parti’nin kantarının ayarı bozulmuştur. Kantarın ayarı bozulduğunda, gün gelir kantar seni tartar.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri