‘Kapımız vatandaşa açık olacak’

Adalet ve Kalkınma Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kalaycı, mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda projelerini halka anlattı ve halkın sorunlarını dinledi.

Vatandaşın dertlerinin yakından dinlenmesi ve sorunların yerinde tespit edilmesinin hedeflendiği mahalle gezilerine, Adalet ve Kalkınma Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Serdar Kalaycı, İlçe Başkan yardımcıları Ali Rıza Akköylü, Mustafa Torun, Yönetim Kurulu Üyesi Meral Çila, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Toplantıda mahalle sakinleri sorunlarını Kalaycı’ya iletme imkânı buldu. Abdülaziz ve Mahmuriye mahallelerini ziyaret eden Kalaycı burada yoğun ilgiyle karşılandı. Projelerini halka anlatan Kalaycı; mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Yapacağı çalışmalarda istişareye önem vereceğini kaydeden Serdar Kalaycı, ”Biz iyi niyet ve samimiyetle hizmet edeceğiz. Milletten ve devletten gelen her türlü imkânı yine milletimize sunacağız’’ dedi.

Kalaycı şunları söyledi: “Biz iyi niyet ve samimiyetle hizmet edeceğiz. Milletten ve devletten gelen her türlü imkânı yine milletimize sunacağız. Dürüst ve emin insan olmak şarttır. Fakat en önemlisi halkın gönlüne girebilmek, onların güvenine sahip olabilmek ve sorunlarına çözüm bulabilmektir. Halkımızın derdini kendi derdimiz, sorunlarını kendi sorunumuz, üzüntüsünü kendi üzüntümüz bileceğiz; sevinç ve mutluluklarına ortak olacağız. Dili, dini, ırkı, görüşü ne olursa olsun hiç kimseye kapımızı kapatmayacağız. İlçemizin gelişmesine katkı sağlayacak her türlü çalışmayı sizlerle birlikte yapacağız”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri