Kapıları kapatmadık

Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, Hüsnü Özkaraya kapılarını kapatmadıklarını, görüşecekleri teknik adamlardan birisi olduğunu söyledi. Çimen, Ömer Ali konusunu da çözeceklerini söyledi

Konyaspor’da, teknik direktör konusunda dün de bir gelişme kaydedilemedi. Geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Osman Özdemir ile yeni sezonda devam etmeme kararı alan yeşil-beyazlı yönetimin listesinde yer alan teknik direktör adaylarıyla temaslar sürdürülüyor. Konyaspor cephesinden alınan bilgilere göre, adaylar arasında Hüsnü Özkara, Uğur Tütüneker, Metin Diyadin,  Levent Eriş ve Kemal Özdeş gibi isimlerin yer aldığı bildirildi. Ancak, bunlardan Metin Diyadin ve Levent Eriş’in kulüpleriyle yeni sezonda da devam edip etmemeleri konusundaki belirsizlik Konyaspor yönetiminin çalışmalarını zorunlu olarak duraklamasına neden olmakta. Konyaspor’un yeni teknik direktörünün hafta başında belli olması beklenmekte.
Konyaspor’da iç ve dış transfer konusu ise, yeni teknik direktörün belli olmasının ardından masaya yatırılacak. Önce iç transferde kalması düşünülen futbolcularla görüşülerek anlaşma zemini aranacak. Ardından da takımın eksiklerine göre nokta transferler yapılacak. Dış transferde, şu anda ismi ön plana çıkan iki futbolcunun Ömer Ali Şahiner ve Ramazan Kahya olduğu ileri sürüldü.
ÇİMEN: LİSTEMİZDE HÜSNÜ HOCA DA VAR
Konyaspor başkan yardımcısı Zeki Çimen, dün bazı basın yayın organlarında ve internet sitelerinde çıkan “Hüsnü Özkara kapısı kapandı” haberinin asılsız olduğunu, Hüsnü Hoca’nın da görüşecekleri teknik adamlardan birisi olduğunu belirterek, “Görüşeceğimiz hocalar içinde Hüsnü Özkara’da var, diğer isimleri geçenlerde. Burada önemli olan Konyaspor’un menfaatları neyi gerektiriyorsa, Konyaspor’a kim daha yararlı olacaksa, bizim tercihimiz ondan yana olacak. Bu konuda kesin çizgiler koymadık, şu olacak ya da olmayacak gibi. Bu konuda istişareler yapıyoruz ve sonuca doğru da epey de bir yol aldık. Şurası kesin olarak bilinsin, önümüzdeki hafta Çarşamba ya da Perşembe günü Konyaspor teknik adam sorununu çözmüş olacak. Yine söylüyorum istişareler yapıyoruz, bunun için de Hüsnü Hoca’nın ismi de var. Kimseye kapımızı kapatmış değiliz” dedi.
Şekerspor’lu Ömer Ali konusuna da değinen Zeki Çimen, bu oyuncunun Konyaspor’da oynamasını çok arzu ettiklerini, dolayısıyla da Şekerspor’da en yetkili isim olan  kulüp başkanı Yavuz Erence ile görüştüklerini ve kendisine teklif götürdüklerini söyledi. Çimen, “Ömer Ali bu şehrin çocuğu, dolayısıyla da Konyaspor formasını giymesini arzu ederiz. Sağolsun Şekerspor başkanı Yavuz Erence’de Ömer Ali’nin öncelikle Konyaspor’da forma giymesini arzu ettiğini bize bildirdi. Konyaspor yönetimi olarak Ömer Ali konusunda kararlıyız. Bunun için de görüşmelerimizden olumlu bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
KOZLUBEKİR İLE ÖZEL MAÇ
Konyaspor, bugün Batı Trakya’da yaşayan soydaşlarımız tarafından kurulan ve Yunanistan 4. bölge ligi 1. grubu’nda mücadele eden Kozlukebir Kartalı futbol takımıyla dostluk maçı yapacak.  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Batı Trakya ziyareti sırasında ambleminde kartal bulunan iki takımın dostluk maçında karşılaşması konusunda talebi nedeniyle gündeme alınan maça Konyaspor, A2 takımı ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Konyaspor-Kozlukebir Kartalı dostluk maçı bugün Selçuklu Belediyesi stadyumunda oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak.  Futbolseverler maçı ücretsiz olarak izleyebilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri