Kapalıyol'da Yarın Bir Ton Aşure Dağıtılacak

Muratpaşa Belediyesi bir ton aşure dağıtacak. Yarın saat 14.00'te Kapalıyol'da dağıtılacak aşure ile dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi amaçlanıyor. Konuyla ilgili Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Muharrem...

Muratpaşa Belediyesi bir ton aşure dağıtacak. Yarın saat 14.00'te Kapalıyol'da dağıtılacak aşure ile dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Konuyla ilgili Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Muharrem ayı nedeniyle kentin değişik noktalarında yurttaşlara aşure dağıtılıyor. Son olarak meclis üyelerinin katılımı ile belediye hizmet binası önünde personele ve vatandaşlara aşure ikram edildi. Daha önce Kalekapısı Tek Kapılı Han önünde de gerçekleştirilen etkinlik, 17 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’te Kapalıyol'da yapılacak ve bir ton aşure ikram edilecek. Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Ramazan ayında olduğu gibi Muharrem ayında da vatandaşlarımızla birarada olacağız. Bu tür etkinliklerle gelenek ve göreneklerimizi yaşatmalıyız."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri