Kapalı Pazar Yerinin Kömür Deposu Yapılmak İstenmesine Tepkiler Sürüyor

Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşçıoğlu ve mahalle sakinleri, kapalı pazar yerinin kömür deposu olmaması için Efeler Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı. Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşçıoğlu, kendilerini dinleyecek...

Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşçıoğlu ve mahalle sakinleri, kapalı pazar yerinin kömür deposu olmaması için Efeler Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı. Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşçıoğlu, kendilerini dinleyecek ve soruna çözüm bulacak muhatap bulamadıklarını söyledi.

Efeler Belediyesi önünde mahalle sakinleriyle birlikte “Pazar yerimizi istiyoruz” pankartı açarak basın açıklaması yapan Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşçıoğlu, " Eskiden Aydın Belediyesi’nde “Önce İnsan” yazardı. Şimdi kömür insandan daha mı değerli oldu. Mahallemizde kapalı pazar yeri olarak inşa edilen yerin biz de Pazar yeri olarak kullanılmasını istiyoruz. Buranın çevresinde 5 okul, 3 bin öğrenci var. Binlerce mahallelimiz var. Hasta olan yaşlılarımız var. Buraya kömür dökülmesinin toplum sağlığına zararlı olacağına dair Aydın Tabip Odası’nın raporu var. Kömür dökeceğiz diye diretmelerini anlamıyoruz. Pazar yeri olarak kullanılacak diyorlardı, biz de pazar yerimizi istiyoruz. Sağlıklı yaşam hakkımızın elimizden alınmasını istemiyoruz.” dedi.

Basın açıklaması yapan mahalle sakinlerinin yanına gelen Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, mahalleliyle birlikte pankartın yanına geçerek destek verdi. Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, “Semt pazarı ilçe belediyelerinin görevidir. Ancak Fatih Kapalı Pazaryeri’nin mülkiyeti bizim mülkiyetimizde olmayan bir yerdir. Ama biz mahalle sakinlerimizi dinleyeceğiz.” dedi.

Daha sonra Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşçıoğlu ve mahalle sakinlerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri