Kaos devam ediyor

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınarın kendilerine söz vermesine rağmen, ödeme yapmamasını antrenmanlara çıkmayarak protesto eden futbolcular, eylemlerini sürdürmeye devam ediyorlar

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’ın kendilerine söz vermesine rağmen, ödeme yapmamasını antrenmanlara çıkmayarak protesto eden futbolcular, eylemlerini sürdürmeye devam ediyorlar

 

 

Konyaspor’da futbolcuların antrenmana çıkmama eylemi devam ediyor.  10 Ekim için söz verilen transfer taksiti, maç başı ve prim alacakları ödenmediği gerekçesiyle Pazartesi günü başlatılan eylemini ikinci günü de antrenmansız geçildi. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, genç futbolcuların antrenmana çıkma eğiliminde oldukları, ancak tecrübeli futbolculara uyarak birliği bozmama adına eyleme katıldıkları ileri sürüldü. Teknik direktör Osman Özdemir ise eylemini bitirilmesi konusunda çabalarını sürdürdü.

 

Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, yeşil-beyazlı futbolcuların eylemi dün bitirerek antrenmana çakmaları bekleniyordu. Böylece, Pazar günü iç sahada Kartalspor ile oynanacak maçın hazırlıkları iki günlük gecikmeyle başlayacaktı. Ancak, edindiğimiz bilgilere göre futbolcular, eylemlerini sürdürme niyetinde.

 

Konyaspor’da, lig öncesi Adanaspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve ameliyat olarak İstanbul’da tedavi gören Ertuğrul dışında eksik yok. Burkina Faso Milli takımının maçları için Ülkesine giden Kere ise bugün gelecek ve takıma katılacak.

 

GENEL KURULDA İLK OTURUM

 

Konyaspor yönetim kurulunun almış olduğu karar gereğince, olağanüstü genel kurulun ilk oturumu bugün yapılacak. Mevlana Kültür merkezi Sultan Veled salonundaki kongre saat 18.00’de başlayacak. Genel kurulda, 345 delege oy kullanacak. Ancak, kongrenin yapılabilmesi için, üyelerin üçte iki’sinin toplantıya katılması gerekmekte. Çoğunluk sağlanamaması halinde kongre 20 Ekim Perşembe günü tekrarlanacak.

 

Konyaspor’da genel kurul için dün akşam saatlerine kadar hiçbir hareketlilik gözlenmedi.. Yeni yönetimin haftaya yapılacak ikinci oturuma kadar belirlenmesi beklenmekte..

 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

 

Konyaspor'un Bank Asya 1. Lig'in 4 ve 5. haftalarında deplasmanda oynadığı Bucaspor ile Sakaryaspor karşılaşmalarının ulaşım ve konaklama masraflarını üstlenen sponsorlara teşekkür edildi. Kulüp ikinci başkanı ve mali işle sorumlusu Mehmet Uvat, teknik direktör Osman Özdemir ve menajer Mustafa Eraydın önceki gün iş yerlerinde sponsorlara ziyarette bulundular.

 

İkinci başkan Mehmet Uvat, teknik direktör Özdemir ve menacer Mustafa Eraydın, Bucaspor deplasman maçının sponsoru Cömert Doğalgaz firması sahibi Hanifi Cömert ve ortağı Mustafa Günbaş, Sakaryaspor deplasman sponsorları Ahmet Ayata ve Ferdi Kabakçı ile biri s üre görüştüler.

 

Ziyaretlerde iş adamlarına verdikleri desteklerle Konyaspor'un üzerinden önemli bir mali yükün kalkmasına katkı sağladıkları için teşekkür eden Konyaspor heyeti, iş adamlarının bu desteklerinin bundan sonraki dönemlerde de artarak devam etmesi temennisinde bulundular. Sponsorlarda Konyaspor'a destek olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler. Ziyaretlerde sponsorlara porselen futbol topu, teşekkür plaketi ve 42 numaralı Konyaspor formaları hediye edildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri