Kanser hastalarına yönelik yeni bir proje

Seydişehir'de kanser hastalarının daha iyi bir hizmet alabilmesi için yeni bir proje hayata geçirildi

Seydişehir'de kanser hastalarının daha iyi bir hizmet alabilmesi için yeni bir proje hayata geçirildi.
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ın önderliği ve talimatıyla başlatılan ''İhtiyaç Sahibi Kanser Hastalarının Taşıma İşlemleri ve Kişisel Tıbbi İhtiyaçlarının Karşılanması Projesi'', ilçede kanser hastalarının umudu oldu.
Seydişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve Sağlık Grup Başkanlığı'nın koordinasyonuyla ilçede kanser hastası olan maddi zorluklar nedeniyle kendi imkanlarıyla hastaneye ulaşmada güçlük çeken vatandaşlar, evlerinin önünden alınarak hastaneye götürülüyor ve tedavi sonrası tekrar evlerine bırakılıyor.
HASTALAR KAYMAKAMLIĞA BAŞVURSUN-
Kaymakam Kemal İnan, projeyle ihtiyaç sahibi kanser hastalarının birçok probleminin giderildiğini söyledi.
İnan, şunları kaydetti: ''İlçemizde ihtiyaç sahibi kanser hastalarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'na müracaat etmeleri halinde tedavi süresince randevu tarihlerinde evlerinden vakfımıza ait özel araçla alınarak tedavi gördükleri hastanelere ulaşımı sağlanacak. Hastaların kişisel tıbbi ihtiyaçları karşılanacak. İlçemizde yaşayan kanser hastalarımızın yaşamış oldukları maddi ve manevi zorluklara bir nebzede olsa çare olmanın sevincini yaşıyoruz.''

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri