Kandemir, imzayı attı

Selçuk Üniversitesi hoca arayışlarını souçlandırdı. Halil Ünerin Trabzonspor ile anlaşmasının ardından yaklaşık 2 aylık bir çalışmanın ardından Ahmet Kandemiri renklerine bağladı
Selçuk Üniversitesi hoca arayışlarını souçlandırdı. Halil Üner’in Trabzonspor ile anlaşmasının ardından yaklaşık 2 aylık bir çalışmanın ardından Ahmet Kandemir’i renklerine bağladı

Bir süredir teknik adam arayışlarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü, daha önce Antalya Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş takımlarında görev yapan ve son olarak Garanti Koza İstanbulspor’u çalıştıran tecrübeli antrenör Ahmet Kandemir ile anlaşmaya vardı. Kandemir, sezon sonuna kadar kendisini Torku Selçuk Üniversiteli yapan anlaşmayı imzaladı. Düzenlenen imza törenine Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Şube Sorumlusu Okay Tınkır, İdari Menajer Yaşar Berber, Yardımcı Antrenör Semih Uslu ve yeni antrenör Ahmet Kandemir katıldı.
“AMACIMIZ BEKO BASKETBOL LİGİNE ÇIKMAK”
Kulübün Şube Sorumlusu Okay Tınkır, “Türk Basketbolu’nun önemli takımlarını şimdiye kadar başarıyla yöneterek adından söz ettiren tecrübeli hocamız Ahmet Kandemir’i kulübümüzde görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Şu an için iyi yolda giden bir takımımız var. Amacımız elbette ki Beko Basketbol Ligi’ne çıkmak. İnanıyorum ki yeni hocamızla birlikte bu amacımızı gerçekleştireceğiz ve gerek Üniversite’nin gerekse Konya’nın destekleriyle 1. Ligde mücadelemizi sürdürmek istiyoruz.” dedi.
“TAKIMI MARKA YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Ekibe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren başarılı teknik adam Ahmet Kandemir ise “Biliyorum ki hedefleri yüksek olan ve Beko Basketbol Ligi’ne çıkacak güçlü bir takıma geldim. Takım içinde hem benim yetiştirdiğim hem de maçlardan tanıdığım oyuncular var. Birlikte güzel işler başarabileceğimize inanıyorum. Elbette ki bu bir takım oyunudur. Ancak işin bir de yönetim boyutu var. Hem yönetim hem de bizler takımı marka yapma yolunda çalışacağız. Ayrıca benim bu takıma gelmem konusunda büyük incelik gösteren Garanti Koza İstanbulspor’a da çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
TAKIMLA İLK ANTREMAN
Gerçekleştirilen toplantının ardından takımın 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan antrenmanına katılan tecrübeli teknik adam, oyuncularla ilk kez bir araya geldi. Takımla tanışarak basketbolcularla bir süre sohbet eden usta çalıştırıcı, ardından takımın çalışmasını izledi. Selçuk Üniversitesi, yarın deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Sarı-Mavililer yapacağı antrenmanın ardından İstanbul’a giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta sahasında Darüşşafaka’yı mağlup ederek galibiyet serisini 12 maça çıkartan ve Genç Telekom’u geride bırakarak liderlik koltuğuna oturan Selçuk Üniversitesi, zorlu deplasmandan da alnının akıyla çıkarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.
Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde haftanın programı ise şöyle
Yarın 14.00 Tenis Eskrim Dağcilik-Tire Belediye (Abdi İpekçi Spor Salonu), 14.30 Genç Telekom-Maliye Milli Piyango (Ankara Spor Salonu), 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Selçuk Üniversitespor (Cebeci Spor Salonu), 15.00 Vestel-Garanti Koza İstanbulspor (Atatürk Spor Salonu), 15.00 Gamateks Pamukkale Üniversitespor-Akhisar Belediyespor (Gümüşler Spor Salonu), 16.00 Başkent Gençlik-Best Balıkesir Basketbol Kulübü (Ankara Spor Salonu-Küçük), 16.30 Orman-Optimum TED Ankara Kolejliler (M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Uşak Üniversitesi Belediyespor (Karataş Şahinbey Spor Salonu) Pazar 17.00 Darüşşafaka-Pertevniyal (Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu).
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri