Kanarya gol olup yağdı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftası'nda Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbide Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti.

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların tribünlerden izlediği maçta sarı lacivertlilerin ilk golü  13. dakikada Sow'un muhteşem rövaşatası ile geldi.  39. dakikada sağ kanattan atağa çıkan Gökhan Gönül düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkaran isim oldu.

57. dakikada Veli Kavlak ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Veli'nin atıldığı pozisyonda kullanılan serbest vuruşta oluşan karambolde Gökhan Gönül bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı.

İŞTE KADROLAR

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo(Dk.69 Bekir), Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Cristian, Meireles, Caner, Kuyt, Sow(Dk.69 Krasic)

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Escude(Dk. 46 Holosko), Sivok, Uğur Boral(Dk. 56 Ersan Gülüm), Necip(Dk. 66 Hasan Türk), Olcay, Veli, Fernandes, Almeida

MAÇIN AYRINTILARI:

- Dk. 78: Krasic ceza sahası çizgisi üzerinden vuruyor. Top yan direkten dönüyor.

- Dk. 59: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta oluşan karambolde Gökhan Gönül topu ağalara gönderdi. 3-0

- Dk 57:  KIRMIZI KART Veli Kavlak 2. sarıdan kırmızı kart gördü.

- İkinci devreye Beşiktaşlı futbolcuların vuruşu ile başlanıyor.

- İlk 45 dakika F.Bahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile sona eriyor...

- Dk. 39: Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla golü buldu. 2-0

- Dk. 13: Sow ceza sahası içerisinde Caner'in kafa pasında topu  rövaşata ile filelere gönderdi. 1-0

- Karşılaşmaya Fenerbahçe başlıyor...

TEKNİK DİREKTÖRLER İLK KEZ

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak derbide, ezeli rakiplerin teknik direktörlerini ilk kez derbide karşı karşıya getirdi. Yıllarca, şu an çalıştırdıkları takımlarda futbolcu olarak ter döken ve sembolleşen iki deneyimli teknik adam, derbi tarihinde ilk kez takımlarının başında birlikte görev yapıyor.

İKİ TAKIM TARAFTARLARI TRİBÜNDE BİRLİKTE

Beşiktaşlı çok sayıda kadın taraftar da maça geldi. Stat çevresinde Fenerbahçe formalı kadın taraftarlarla birlikte üzerinde Beşiktaş formalı kadın taraftarlar da yer aldı.

ALEX'E DESTEK

Fenerbahçeli taraftarlar, stat çevresinde yaptıkları tezahüratlar ve ellerinde taşıdıkları dövizlerle takımdan ayrılan Alex de Souza'ya destek verdiler.

Kadın taraftarlar, maça giremeyecek olan erkek taraftarlarla stat çevresinde dolaşarak “I Love You Alex” tezahüratları yaptılar. Taraftarların ellerinde taşıdıkları pankart ve dövizlerde de Alex'in fotoğraflarının yanı sıra “Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Alex de Souza”, “01.10.2012 Bu tarih unutulmayacak, elbet hesabı sorulacak”, “Üzülme büyük kaptan Alex de Souza. Bu taraftar seni sonsuza dek kadroya almıştır” yazıları yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri