Kanal 42 yeni Genel Müdürü belli oldu

Konya'dan dünyaya yayın yapan Kanal 42'de uzun süredir program yapımcılığı ve sunuculuğu yapan Esat Ergener, Kanal 42 Genel Müdürü oldu.

Birçok STK ve gençlik çalışmalarında aktif olarak görev alan Ergener, Merhaba Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Zor bir görev bizlere uygun görüldü. İşin ehemniyetinin bilincindeyiz. Hata yapma lüksümüz yok. Kanal 42'nin her evden izlenebilmesi ve Hakk'ın sesi olabilmek için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Dua bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Merhaba Gazetesi olarak Esat Ergener'e yeni görevinde başarılar diler, Kanal 42 camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz.

ESAT ERGENER KİMDİR?

1985 yılında Konya’da doğan Esat ERGENER ilk Orta ve Lise eğitimini Konya’da aldı. Üniversite eğitimi için Sivas’a giden ERGENER, Sivas ve İstanbul’da Diş Hekimliği eğitimi aldı. 2011 yılında yeniden Konya’ya döndükten sonra Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde ikinci lisans eğitimine başladı. 2013 Şubat ayında Anadolu Gençlik Derneği İl Başkan Yardımcılığı ve Liseler Komisyon Başkanlığı görevine başlayan Ergener, 2013 Ağustos ayında Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi. 2017 Ekim ayı itibari ile Anadolu Gençlik Derneğindeki görevini devreden Ergener, 2018 Ağustos ayı ile Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi ve Kanal 42 Genel Müdürlüğü görevine getirilene kadar bu görevde kaldı. 8 Haziran 2020 itibari ile Kanal 42 Genel Müdürlüğüne getirildi. 

Konyada olduğu süre içerisinde birçok gazete ve internet sitesinde köşe yazıları yazdı. Kanal 42’de 2015 yılından itibaren “Seninle Değişir Dünya” ve ”İZDÜŞÜM” programını sunan Ergener, 2018 yılında Bekir Tekkaymaz ile birlikte “Anadolu Gençlik ile İftar Vakti” programını; 2020 yılında ise Kanal 42 ve TV5 başta olmak üzere 5 farklı medya organından ortak yayınlanan “Esat ERGENER ile Sahur Vakti” programını hazırlayıp sundu.

Halen Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünde eğitim hayatına devam eden Ergener, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri