Kanal Caddesi yenileniyor

Ulaşım ve altyapı için adeta seferberlik halinde olduklarını kaydeden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Kanal caddemizdeki yenileme alanımızda çalışmamızı planlamamız dahilinde sürdürüyoruz” dedi.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kanal Caddesi’nde sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Ekipler buradaki çalışmalarının yanı sıra, ihtiyaç duyulan noktalara; yeni yol açma, sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, mevcut yolların bakımı ve onarımı, kilit parke, parke yol çalışması, bordür ve daha birçok çalışma yürütüyor.

MESAİ ARKADAŞLARIMIZLA HER DAİM SAHADAYIZ

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarını değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay’ın yaşam standardının yükselmesi için gece gündüz demeden her daim sahada olduklarını söyledi. Vatandaşların çok daha konforlu ve güvenli ulaşım imkanına kavuşmaları adına tüm ekiplerin ilçenin tamamında yoğun bir çalışma yürüttüğünün altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Rutin olarak belirlediğimiz dönemsel planlama ve programlarımız çerçevesinde çalışıyoruz. Bu çerçevede Kanal Caddemizdeki yenileme alanlarımızda sıcak asfalt serimlerimizi de planlamamız dahilinde sürdürüyoruz. Biz ilçemizde altyapısı tamamlanmış noktalarda yeni yol yapımından mevcut yollarımızın yenilenmesine, yapılan yollarımızın sıcak asfalt serimi veya sathi kaplamasına, mevcut yollarımızın rutin bakımı ve onarımına, park yol yapımından kilitli parke, tretuvar ve bordür çalışmalarına kadar neye ihtiyaç varsa yapmaya gayret gösteriyoruz. İlçemizin yaşam standartlarının yükselmesine katkı sunacak proje üretmeye ve bunları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri