Kan değişikliği şarttı

Bahattin Karapınar: Hüsnü Özkara ve ekibinin emeklerini kimse görmemezlikten gelemez. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Teknik adam arayışlarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor

Teknik Direktör Hüsnü Özkara'nın ayrılmasının ardından Konyaspor'u Süper Lig hedefine taşıyacak bir teknik direktörü takımın başına getirmek için arayışlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, "Konyaspor'umuz için en iyisini bulmanın gayretindeyiz. Görünen anlaşma sağlansa bile yeni teknik direktörümüzün Kartalspor maçından sonra göreve başlayacağıdır. Kartalspor maçında takımımızın başında sahaya çıkacak Mehmet Yıldırım hocamıza tüm kamuoyunun destek olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

ÖZKARA’NIN EMEĞİ İNKAR EDİLEMEZ
Bahattin Karapınar, Konyaspor'umuzu başarıya taşıyacağına inandıkları bir teknik adamı takımın başına getirmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi. Kan değişikliğine ihtiyaç duyarak Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile yollarını ayırdıklarını ifade eden Karapınar, "Bu takım ilk yarıyı başarılı bir grafik sergileyerek topladığı 37 puanla lider takımla aynı sıralamada tamamlarken ve 41 puana ulaşırken Hüsnü hocamızın ve ekibinin emeklerini kimse görmemezlikten gelemez. Ama kendisi de durumu anlayışla karşıladı ve karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Hocamız her ne kadar Trabzonlu olsa da ikinci memleketini Konya olarak görüyor. Burada yaşadığı şampiyonluğu unutamıyor. Kendi oluşturduğu kadronun şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmasını en az bizim kadar istediğini biliyoruz. Hüsnü hocamıza ve ekibine kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
NURULLAH HOCADA ISRARLIYIZ
Yeni teknik direktör arayışlarına da değinen Bahattin Karapınar, "Sivasspor'da yaşadığı başarılı dönemle kendisini ispat eden Bülent Uygun hocamızla İstanbul'da bir görüşme yaptık. Kendisi Milli Takımlar düzeyinde çalışabilecek bir durumda. O nedenle teklifimizden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Bizde anlayışla karşıladık. Daha sonra Nurullah Sağlam ve Samet Aybaba ile görüşmelerimiz oldu. Samet Hocamız yarım sezonluk çalışmak istemediğini söyledi. Nurullah Sağlam ise ailevi sebeplerden dolayı teklifimize teşekkür etti. Ama biz Nurullah Hoca konusunda biraz ısrarlıyız. Bunun dışında görüştüğümüz birçok teknik direktör var. Konyaspor'umuzu Süper Lig hedefine taşıyacak bir teknik adamı takımımızın başına getireceğiz. Bu konuda çok sıkı bir çalışma yapıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. En iyisini yapacağız ve Konyaspor'umuzu herkesin kabul edeceği başarılı bir teknik adama emanet edeceğiz" diye konuştu.
KARTAL MAÇINA YILDIRIMLA ÇIKACAĞIZ
Yeni bir teknik adamla anlaşılması halinde bile takımın Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor karşılaşmasına Teknik Sorumlu olarak Mehmet Yıldırım yönetiminde çıkacağını da sözlerine ekleyen Başkan Bahattin Karapınar, "Bu hem Konya'mız ve Konyaspor'umuz hem de Mehmet Yıldırım için çok önemli bir sınav. Benim tek isteğim Konya'nın ve spor kamuoyunun bu maç öncesinde Mehmet hocamıza ve takımımıza sahip çıkması ve destek vermesidir. Önümüzde 13 maç ve alınacak 39 puan duruyor. Biz bu puanların hepsine talibiz. İmkansız diye birşey yoktur. Yeter ki inanın ve bunu gerçekleştirme adına mücadele verin. Süper Lig'e giden yoldaki ilk engel Kartalspor. Rakibimizde ligde kötü günler geçiriyor. Kazanmak isteyecektir. Biz de galip gelmek istiyoruz. İyi bir maç olacak. Konyaspor'a yakışır bir şekilde mücadele ederek 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum. Bu konuda takımımıza güvenimiz tam. Pazar günü Konya'ya 3 puan hediye edeceğiz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri