Kamyon, Tarım İşçilerini Taşıyan Traktöre Çarptı: 3 Ölü, 6 Yaralı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktör römorkuna bir kamyonun arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı. Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı....

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktör römorkuna bir kamyonun arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı. Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza, saat 08.00 sularında Yenişehir - Bilecik karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Sinan Silen idaresindeki 16 U 2672 plakalı kamyon, önde seyreden ve tarım işçilerinin bulunduğu Oğuzhan Sarı’nın kullandığı 16 UR 970 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada traktör sürücüsünün eşi Belgin Sarı (36) ve 5 yaşındaki kızı Ümmügül Sarı ile Yasemin Zeybek (41) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan traktör sürücüsü Oğuzhan Sarı, Alperen Sarı, Ergün Kılıç, Hatice Tuna, Nevriye Dereli ile kamyon sürücüsü Sinan Silen ise olay yerine gelen ambulanslarla Yenişehir ve Bursa'daki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen kazazedelerin yakınları ise gözyaşına boğuldu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler hastane morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cenazeler savcının yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri