Kamu Hastaneleri Birliğinden Maaş Açıklaması

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği, basında yer alan “taşeron firma çalışanı 5 Nisan’da ödenmesi gereken maaşların henüz yatmadı” haberlerine ilişkin açıklama yaptı.Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler...

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği, basında yer alan “taşeron firma çalışanı 5 Nisan’da ödenmesi gereken maaşların henüz yatmadı” haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı. “Hastanelerimiz her ayın 15’inde düzenli olarak hizmet alım personelinin maaşlarını yüklenicilere ödemektedir. Söz konusu yüklenici firmanın, Gebze Fatih ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesi veri elemanlarının, 16 Nisan 2016 günü maaşları banka hesaplarına yatırması gerekirken yükümlülüğünü yerine getirmediği tarafımızdan tespit edilmiş, firmaya yazılı resmi ihtar verilmiş ve 20.04.2016 tarihi saat 12.00’ye kadar maaşların yatırılması istenmiştir. Bu tarih ve saate kadar personelin maaşları firma tarafından ödenmez ise genel sekreterliğimiz tarafından işçilerin şahsi hesaplarına yatırılacaktır. Söz konusu aksaklık hastane yönetimlerine değil tamamen firmaya bağlı olup, haklarında gerekli yasal işlem ve cezai müeyyide uygulanmıştır. Maalesef zaman zaman ortaya çıkabilen bu tür sorunlar tarafımızdan mutlaka çözülmektedir. Çalışan memnuniyetine önem veren kurumumuz işçilerin maaş ve hak edişlerini garanti etmekte olup, personelimizin endişe duymalarına gerek yoktur. Kamuoyu bilgilendirir, tüm çalışanlarımıza ve Kocaeli halkına mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz.” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri