‘Kamu çalışanlarına bayram ikramiyesi verilsin’

Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya Şube Başkanlığı tarafından organize edilen genişletilmiş ilçe ve iş yeri temsilcileri toplantısı sendikanın Genel Başkanı Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Tuna’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya İl Başkan Yardımcısı Saadeddin Alim Deniz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu

Türk Diyanet Vakıf Sen Konya Şube Başkanı Hüsamettin İğdi, geçen yıla göre üye sayılarını artırdıklarını belirterek, en kısa sürede Konya’da yetkili sendika olmak için çalıştıklarını söyledi.

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkan Nuri Ünal ise “7 Ekim 2023 tarihinden beri katil İsrail’in Filistin’de Gazze’de insanlık dışı vahşeti, katliamı ve soykırımı lanetliyor, bir kez daha en şiddetli bir şekilde kınıyorum. Kahrolsun katil İsrail. Özellikle, katil Çin tarafından yıllardır vahşete maruz kalan Doğu Türkistan’da yaşayan soydaşlarımızın da bir an önce esaretten kurtulması için dualar ediyoruz. İnancımız odur ki, Doğu Türkistan ve Gazze en kısa sürede mutlaka hürriyetlerine kavuşacaktır. Sendikal faaliyetlerimizi ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir anlayışla yapmaktayız. Atama, nakil ve görevde yükselmelerde mutlaka, liyakat esas alınarak, bilgi ve adalet anlayışıyla yapılmalıdır. Türk Diyanet Vakıf-Sen, geçmişini unutmadan, bugünü en iyi şekilde değerlendiren ve gelecek için hedefleri, programları olan bir sendikadır. Güne ve güce göre şekil almaz. Devletimizin güçlü, milletimizin mutlu, çalışanlarımızın huzurlu ve özlük haklarının en üst düzeyde olması için, var gücümüzle sizlerin katkılarıyla çalışmaya devam edeceğiz. Konya’dan sesleniyorum. Ramazan ve Kurban Bayramında emeklilere verilen ikramiyenin tüm çalışanlara verilmesini talep ediyor ve istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri