Kampta son günler

Sezona Avusturya’da kamp yaparak bilenen Konyaspor, gurbetteki son hazırlık maçını bugün saat 18.30’da FK DAC Dunajska Streda ile yapacak. Temsilcimiz, Avusturya’dan Cuma günü ayrılacak

Konyaspor’da Avusturya kampı, yoğun antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Avusturya kampının üçüncü özel maçında Çek Cumhuriyeti'nin Breclav kentinde Slovakya 1. Lig takımlarından FC Slovacko ile karşı karşıya geldi. Temsilcimizde, denemeye alınan Etienne’nin de ikinci yarıda forma giydiği maç 0-0 sona erdi. Her iki yarıda da çok iyi mücadele eden Konyaspor, gol yollarında etkili olamadı.

SON HAZIRLIK MAÇI BUGÜN
Lig öncesi ikinci hazırlık kampını Avusturya’nın Lindabrunn kasabasında gerçekleştiren Kartallar, dün ise yenileme antrenmanının ardından taktik çalıştılar. Konyaspor, Avusturya kampında son hazırlık maçını da bugün saat 18.30’da FK DAC Dunajska Streda ile oynayacak. Maç  Sportschule Lindabrunn otelini sahasında yapılacak. Konyaspor’da, Avusturya kampı yarın ve Cuma günü yapılacak antrenmanların ardından tamamlanacak ve takım Türkiye’ye dönecek. Temsilcimizde, iki günlük izinin ardından Pazartesi gününden itibaren de Bursaspor maçının hazırlıklarına başlanacak.
TRANSFERDE GÖRÜŞME SÜRÜYOR
Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Avusturya kampında bulunan ve hafta sonunda Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’da oynanan bazı lig maçlarında futbolcu izleyen Başkan Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan’ın, isimleri açıklamayan 4-5 futbolcuyu beğendikleri ve bu oyuncularla birlikte kulüpleriyle görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.   
Teknik direktör Ziya Doğan’ın isteği doğrultusunda Konya’ya gelen orta saha oyuncuları İbrahim Ege ve Mehmet Sedef, çalışmalarına dün de Tatlıcak tesislerinde, antrenör Abdullah Güllü yönetiminde devam ettiler... Bu arada, önceki gün yapılana hazırlık maçında Etienne isimli bir oyuncu denendi. Ancak bu futbolcu konusunda kesin karar verilemedi. Adı geçen futbolcunun bugün yapılacak maçta da oynatılacağı bildirildi. Özellikle Slovak ve Çek futbolcular üzerinde duran Konyaspor yöneticilerinin, Beşiktaş’ın Slovak oyuncusu Holosko’yu da ön planda tuttukları ileri sürüldü.

STAD: Breclav
HAKEMLER: Hajek Roberts, Kral Lukas, Julinek Pavel
FC SLOVACKO (1.devre): Heca Milan, Danicek Vlastimil, Reinberk Petr, Valenta Jiri, Svizela Jakup, Nestorovsky İlija, Stary Jaroslav, Szmek Radek, Perutka Jiri, Urbanek Ales, Habanec Jakup
FC SLOVACKO (2.devre): Tomas, Vlastimil, Valenta Jiri, Reinberk Petr, Habanec Jakup (Franta Ondrej), Perutka Jiri, Nestorovsky İlija, Hlubik Filip, Stary Jaroslav, Reinberk Petr, Urbanek Ales (Ruman Jan), Szmek Radek (Josef)
KONYASPOR (1.devre): Ercüment, Erdinç, Kere, Bassem Abbas, Burak, Adnan, Borek, Veli, Ali Dere, Erdal, Eser
KONYASPOR (2.devre): Ercüment, Erdinç (Ufukhan), Kere, Bassem Abbas, Adnan (Uğur Yanıkdemir), Veli (Serkan Şahin), Ali Dere (Montano), Erdal (Hakan Aslantaş), Eser (Etienne), Borek (Emrah)
Gol: Yok..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri