Kampanya fiyaskosu

Konyaspor yönetiminin kulübe gelir getirme amacıyla başlattığı yardım kampanyası beklenenin çok çok altında kalması kafaları karıştırdı. Başkan Bahattin Karapınar, desteğin çok yetersiz olduğunu söyle
Konyaspor’un içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara çözüm olması adına başlatılan yardım kampanyasına geride kalan 1 haftalık dönemde gereken desteğin verilmediğini üzülerek gördüklerini ifade eden Başkan Bahattin Karapınar, Konyaspor’a desteğin sadece birkaç kişi, kurum ve iş adamının değil tüm Konya'nın ve Konyalıların katkısıyla gerçekleşebileceğini söyledi. Yardım kampanyasına gereken ilginin gösterilmediğini belirten  Bahattin Karapınar şunları kaydetti:
“Konyaspor'umuzun içerisinde bulunduğu ekonomik durumdan çıkması için yönetim kurulumuzun aldığı bir karar ile "www.simdidestekzamani.com" adlı yeni bir site oluşturduk. Yardım kampanyası için yaklaşık 1 haftadır açık olan sitemize maalesef gereken ilgi gösterilmemektedir. Bu kadar büyük borçlar içerisinde mücadele etmeye çalışan kulübümüzün geleceğini kurtarma adına yapmış olduğumuz bu kampanyaya Konyalıların destek vermemesi son derece düşündürücü ve üzüntü vericidir. Herkesin Konyaspor ile ilgili bir yorum yaptığı zaman bizler bu yorumları en ince ayrıntısına kadar dikkate alıyoruz ve üzerimize alacağımız, ders çıkartılması gereken yerlerden de dersler çıkartıyoruz. Ama şimdi görüyoruz ki bu kampanyaya Konyalı hemşehrilerimiz, Konyasporlular ve Konya'yı sevenler maalesef destek vermemekte. Yaklaşık 25 milyon TL borcu olan Konyaspor'un içerisinde bulunduğu bu darboğazdan mutlaka çıkması gerekir. Liglerde mücadele eden takımlar içerisinde ekonomisi kötü bir durumda olan Konyaspor'umuzu yeniden Süper Lig'e çıkartabilme gayreti içerisindeyiz. Bunun için borçların ödenmesi gerekir. Bu da sadece birkaç kişinin, kurumun ve iş adamının vereceği destekle ve göstereceği gayretle olmaz. Bütün Konya'nın ve Konyalıların el ele vererek Konyaspor'un bu borçlardan kurtulmasına katkı sağlaması gerekir. Büyük fırtınaların yaşandığı bir dönemde gemiyi limana yanaştırabilmek için büyük gayret gösteren Konyaspor yönetimine lütfen Konyaspor taraftarı sahip çıksın. Konyaspor'u seven ve benimde katkım olsun diyen herkes "www.simdidestekzamani.com" adresinden oldukça güvenli bir şekilde Konyaspor'umuzun banka hesabına güçleri oranınca desteklerini versinler. Liglerin başlamasına kısa bir süre kala Konyaspor'umuzu güvenli bir şekilde sezona başlatalım.”
HEDEFİMİZ YENİDEN SÜPER LİG
Kamp çalışmalarını da değerlendiren Başkan Bahattin Karapınar, "Çalışmalarımız 12 günden bu yana Isparta Davras Sirene Hotelde devam etmekte. Konyaspor şanssız bir şekilde düştüğü yere bir an önce geri dönebilmek için sıkı bir şekilde çalışıyor.  Her zaman olduğu gibi bu kamp döneminde de Konyaspor'umuzun yanında olan Akkanat ailesine çok teşekkür ediyorum. Yöneticimiz Kamil Akkanat bey ile birlikte takımımızın son durumunu görmek ve çalışmaları yerinde takip etmek üzere kampa katıldık" dedi.
Karapınar, Konyaspor'un her zaman hedefli bir takım olduğunun altını çizerek, "Birlik beraberlik içerisinde, geçen sezondan kadroda kalan oyuncularımızın altyapıdan gelen genç oyuncularımıza yapacağı ağabeylikle, Konya şehrinin birleştirici bütünleştirici tarafını kullanarak yeniden Süper Lig'e dönmek istiyoruz. En büyük amaçlarımızdan birisi sorunsuz bir şekilde sezona başlayabilmek. Bunun içinde yönetim olarak büyük çaba sarfetmekteyiz. Tekrar ediyorum amacımız yeniden Süper Lig'e yükselmek. Yönetim olarak isteğimiz Konya şehrinin bütünleşerek gereken desteği vermesi" şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri