Kampa yetişmedi

Atiker Konyaspor'da kampa kadar yetiştirilmesi beklenen transferler yetiştirilemedi. Al Nassr'a transfer olan bu hafta takıma geri dönerek kampa katılırken, Traore'nin belirsizliği ise devam ediyor

Geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman yönetiminde iyi bir grafik çizerek Spor Toto Süper Lig'de 3.sıraya ambargo koyarak önümüzde ki  sezon Avrupa'da ülkemizi temsil edecek olan Atiker Konyaspor'da kampa kadar bitmesi beklenen transferler yetiştirelemedi. Transfer dönemine hızlı giren temsilcimiz Atiker Konyaspor, transfer sezonunun açıldığı ilk gün iki ismi kadrosuna katmayı başardı. İlk olarak Kayserispor ile sözleşmesini fesh eden Abdülaziz Demircan ile sözleşme imzalayan Atiker Konyaspor, aynı gün içinde Boşnak futbolcu Deni Milosevic ile sözleşme imzaladı. Atiker Konyaspor, pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'dan Can Demir Aktav ile sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti.

ÇABALAR YETERSİZ KALDI

Transfer dönemine hızlı giren temsilcimiz Atiker Konyaspor, transferde sessiz günler geçiriyor. Transferde büyük çaba harcayan Atiker Konyaspor yönetimi, kampa kadar yetiştirmek istediği transferleri yetiştiremedi. Atiker Konyaspor yönetimi ön libero ile birlikte bir forvet oyuncusu alarak transferi kapatmayı planlıyor. Atiker Konyaspor, daha önce Abdülaziz Demircan, Deni Milosevic ve Can Demir Aktav ile sözleşme imzalayarak kadrosuna katmaya başardı.

ALBAN MEHA GERİ DÖNDÜ

2014-2015 sezonunun başında Almanya Bundesliga 1.Lig takımlarından Padeborn'dan transfer edilen ve sezon sonu Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'a transfer olan   Arnavut oyuncu Alban Meha Atiker Konyaspor'a geri döndü. Dün Konya'ya gelen Alban Meha, Atiker Konyaspor'un kampına katıldı. Bu sezon 30 maça çıkan 30 yaşında ki Arnavut futbolcu yaptığı 5 gol 5 asistle takıma katkı sağladı.

FİKRET ORMAN NOKTAYI KOYDU

Geçtiğimiz günlerde adı sıkça Beşiktaş ile anılan Atiker Konyasporlu Ömer Ali Şahiner'in Atiker Konyaspor'da kalması kesinleşti. Yaptığı açıklama ile sağ tarafa transfer yapmayacaklarını açıkça belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle: "West Ham United’a kiralık olarak gönderdiğimiz Gökhan Töre’yi, satmak için almadık. Ancak ortaya böyle bir talep çıktı ve uygun gördük. En kalabalık bölgemiz sağ kanat. Burada Andreas Beck, Gökhan Gönül, Kerim Frei, Ricardo Quaresma, Aras Özbiliz ve Olcay Şahan, Töre’nin bölgesinde oynama özelliğine sahip oyuncular. Burada belli bir yığılma var ve bu bölgeye takviyeye gerek yok."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri