Kamp sona eriyor

Konyaspor’un 12 günlük Kızılcahamam kampı bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlılar, bugün 10.30’da İran ligi takımlarından Foolad ile hazırlık maçı oynayacaklar. Danimarkalı Lekiç 3 yıllık imza attı

Konyaspor’un, Kızılcahamam kampı bugün sona erecek.. 12 gün önce Patalya otelde kampa giren ve yoğun antrenmanlarla birlikte Salı günü Karabükspor, dün İran liginin 4’üncüsü Rahen ile hazırlık maçı oynayan yeşil-beyazlılar, bugün ise sabah yine İran ligi takımlarından Foolad ile  3 hazırlık maçına çıkacak. Karşılaşma saat 10.30’da başlayacak.

Yeşil-beyazlı takımda, bu maç ve öğle yemeğinin ardından Kızılcahamam kampı sona erecek. Futbolcular iki günlük izinin ardından 18 Temmuz Pazar günü toplanarak 2. döneme kamp çalışmaları için Avusturya’ya gidecekler. 30 Temmuz’a kadar sürecek bu dönem içerisinde ene az 4 hazırlık maçı daha yapacak olan Kartallar, dönüşte ise muhtemelen 4 Ağustos Çarşamba akşamı Eskişehirspor ile Türkiye Spor Yazarları Derneği kupasında karşı karşıya gelecek.
Konyaspor, Kızılcahamam kampında yapılan yoğun antrenmanlara rağmen, yaptığı hazırlık maçlarında genelde olumlu bir görüntü verdi.. Yönetici ve teknik adamlar, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek Avusturya kampında yapılacak taktik ağırlıklı antrenmanlarla lige daha hazır duruma geleceklerini sözlerine eklediler.   
İKİ TRANSFER YAPILACAK
Konyaspor’da transfer bitmiyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler bir forvet ve bir kaleci daha alarak transferi bitirecekler.. Danimarkalı Lekic ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ve Çek Cumhuriyeti’nden alınan Keric’in geri dönmesi nedeniyle forvet sıkıntısı doğan yeşil-beyazlı takımda, arayış sürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan, bir forvet ve bir kaleci alarak transfere son noktayı koyacaklarını açıkladı. Yabancı futbolcu sayısını 6+2’de tutacaklarını, diğer iki oyuncu kontenjanını ara transfere bırakmayı planladıklarını söyleyen  teknik direktör Ziya Doğan transferle ilgili şunları söyledi.
"Son olarak Danimarka'nın Silkeborg takımından golcü oyuncusu Radivoje Lekic ile anlaştık. Aslında bu transferle takım kadromuzu şekillendirip transferi noktalamak istiyorduk. Fakat daha önce anlaştığımız Andrej Keric'in, kulübü tarafından geri çağrılması planlarımızı bozdu. Keric'in transferinin ardından FC Sloven Liberec takımının kadrosuna kattığı oyuncunun sakatlanması üzerine kendilerinden kulübümüze oyuncunun geri gönderilmesi doğrultusunda bir talep geldi. Bizde kendisiyle resmi sözleşmeyi henüz imzalamamıştık. İkili ilişkileri de göz önüne alarak Keric'in gitmesine izin verdik. Bundan dolayı bir golcü oyuncu daha almak istiyoruz. Transferi Avusturya kampına kadar veya kampın ilk günlerine kadar noktalamak amacındayız. Bunun dışında bir kaleci daha alacağız. O konuda da arayışlarımız devam ediyor. Kadromuzu kurarken hedefimiz, Konyaspor forması için sahada savaşan ve terinin son damlasına kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncuları bir araya getirmekti. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum."
RADİVOJE LEKİC KİMDİR?
Konyaspor’un yeni transferi Lekiç 3 Temmuz 1981 Kopenhag /Danimarka doğumlu.  Radivoje Lekic, profesyonel olduğu 1998 yılından bu yana sırasıyla Danimarka'nın B 93, BK Avarta, Herfølge BK, Fremad Amager, Silkeborg IF, İspanya'dan Xerez CD, Danimarka'dan Odense Boldklub, Macaristan'dan Zalaegerszegi, Danimarka'dan Esbjerg FB ve Silkeborg formaları giydi. Radivoje Lekic, 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında 40 maçta 19 gol kaydederken, 2010 yılında ilk kez Danimarka Milli Takımının formasını da giydi. Konyasporlu yöneticiler, Danimarkalı oyuncunun yeşil-beyazlı ekibe büyük katkı sağlayacağını söylediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri