Kamp sona eriyor

Belekte 2. yarıya hazırlanan Konyaspor, kamp çalışmalarını bugün tamamlıyor. Türk Telekom ile 3. hazırlık maçını oynayacak olan temsilcimiz karşılaşmanın ardından Konyaya dönecek ve çalışmalarını burada sürdürecek

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, Antalya Belek kampını bugün tamamlıyor. 26 Aralık'tan bu yana devre arası hazırlıklarını sürdürmek üzere Sirene Golf Otelde kampta bulunan Konyaspor, son hazırlık maçında TFF 2.Lig Yükselme Grubu'nda mücadele verecek Türk Telekomspor ile karşılaşacak. Belek Papillion Otel Sahası'nda bugün oynanacak maç saat 12.00’de başlayacak. Kamp süresince çıktığı iki hazırlık maçını da kazanmasını bilen yeşil-beyazlılar, son özel sınavını da kazanarak lig hazırlıklarına moralli devam etmenin hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz oynayacağı bu maçın ardından Konya’ya dönecek ve bir günlük izinin ardından Pazartesi günü toplanarak ikinci devre hazırlıklarına burada devam edecek. 

Bank Asya Birinci Lig’de sezonun ilk etabını 37 puan ve averaja sahip Karabükspor’un ardından ikinci sırada tamamlayan Konyaspor, sezonun ikinci yarısında da aynı başarısını sürdürerek şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Ligin ilk yarısının son haftasında sahasında Altay’ı 2-0 mağlup ederek çok önemli bir galibiyete imza atan ve ardından 6 gün izin yapan Yeşil-Beyazlı ekip, 26 Aralık Cumartesi günü Konyalı işadamı Ali Akkanat’ın ev sahipliğinde Belek Sirena Golf Hotel’de toplanmıştı. Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarına aynı gün start veren ve 26 Aralık’tan bu yana yoğun antrenman temposunun yanı sıra geçtiğimiz hafta Salı günü Turkcell Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile ilk hazırlık maçını yapan temsilcimiz, sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılmıştı.
Yeşil-Beyazlılar dün de antrenman havasında geçen maçta Pursaklarspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Kartallar, TFF 2.Lig 3.Kademe Grubu takımlarından Pursaklar Spor karşısında daha önce Konyaspor ve Konya Şekerspor formalarını terleten Faruk Temel'in golüyle geriye düşmesine rağmen Poljac ve Yusuf Kurtuluş'un penaltıdan attığı gollerle sonuca gitti.
Emirhan Hotel Arslan Zeki Demirci Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın 12.dakikasında Faruk Temel'in golüyle 1-0 geriye düşen temsilcimiz, 33.dakikada Ömer'in ortasında Poljac'ın kafa vuruşuyla eşitliği sağladı. 40.dakikada Eser'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Yusuf Kurtuluş gole çevirdi ve Yeşil-Beyazlılar ilk devreyi 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan temsilcimiz yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremese de karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi. Eskişehir galibiyetinin ardından Pursaklar maçında da moral bulan temsilcimiz karşılaşmada, Eray, Ömer Hacısalihoğlu, Ahmet Görkem, Ufukhan, Volkan Koçaloğlu, Ramazan Kahya, Erdal, Dursun Karatay, Uğur Yanıkdemir, Abdulvahit, Mehmet Ayaz, Yusuf Kurtuluş, Zafer Demir, Poljac, Mehmet Şen, Umut Kekilli, Kaue Da Silva, Eser ve Tayfun gibi isimlerle mücadele etti.
AYDIN İSTANBULSPOR’A KİRALANDI
Öte yandan kampın son günlerinde yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre yeşil-beyazlıların gelecek vadeden isimlerinden Recep Aydın, 2. lig takımlarından İstanbulspor’a kiralandı. Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcümüz Cengiz Yönet yaptığı açıklamada Kulübün genç oyuncularından Recep Aydın'ın 2009-2010 sezonu sonuna kadar TFF 2.Lig takımlarından İstanbulspor'a kiralık olarak verildiğini belirtti.
GAZİANTEP MAÇI PAZARTESİ GÜNÜ
Bank Asya 1.Lig’de 2009-2010 sezonunun ikinci devre ilk hafta maçlarının programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre; Konyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mücadelesi 20 Ocak Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak. Bank Asya 1.Lig’de 18.haftanın maç programı şöyle: 16 Ocak 2010 Cumartesi Saat 13.30 Dardanelspor-Kayseri Erciyesspor 17 Ocak 2010 Pazar Saat 13.30 Kardemir D.Ç.Karabükspor-Samsunspor Saat 13.30 Mersin İdman Yurdu-Boluspor Saat 13.30 Çaykur Rizespor-Hacettepe Spor Saat 13.30 Kocaelispor-Bucaspor 18 Ocak 2010 Pazartesi Saat 20.00 Konyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 20 Ocak 2010 Çarşamba Saat 13.30 Kartalspor-Altay Saat 13.30 Orduspor-Giresunspor
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri