Kamp sona erdi

Ligin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da kamp yaparak başlayan Torku Konyaspor, Konya'ya döndü. Kartal'da gözler transferde

Torku Konyaspor'da Antalya kampı tamamlandı. Bursaspor maçı hazırlıkları bugün Tatlıcak tesislerinde başlayacak. Ligin ikinci yarısı hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştiren Torku Konyaspor’un 8 günlük kampı sona erdi. Dün sabah Mirace otelin sahasında, iki grup halinde Yo-Yo testinden geçen yeşil-beyazlı futbolcular öğle yemeğinin ardından Konya’ya döndüler.

Ligin ilk yarısını 17 puanla 12. sırada tamamlayan ve ikinci yarıda daha iyi bir performans göstererek sezonu orta sıralarda bitirmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da , 23 Ocak Cuma akşamı Bursaspor ile içi sahada oynanacak 17. hafta maçının hazırlıkları bugün Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilecek. İlk yarıya dahil Bursaspor maçını kazanmak için mücadele edecek olan yeşil-beyazlı takımda Marica dışında eksik yok, moral iyi.

Torku Konyaspor, Bursaspor maçından sonra hafta içerisinde Türkiye kupasında Giresunspor, daha sonraki hafta sonunda da yine iç sahada, ikinci yarının ilik maçında Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Forvet transferini kamp dönemine yetiştiremeyen yeşil-beyazlı yöneticiler, ismi açıklanmayan yabancı oyuncunun transferinin bu hafta bitirileceğini açıkladılar. Alınan bilgilere göre, en önemli sorunun para ile birlikte yabancı kontenjanının boşaltılamaması olduğu öğrenildi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri