Kamp sona erdi

Konyasporun Kızılcahamamdaki 2. dönem kampı dün yapılan Orduspor maçı ile sona erdi. Hüsnü Özkara, futbolculara 2 gün izin verdi. 3. dönem hazırlık kampı cumartesi günü başlayacak

Konyaspor’da, Kızılcaham’da yapılan 2. dönem lig hazırlıkları dün oynanan Orduspor maçının ardından tamamlandı. 14 Temmuz’da Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, 15 günlük kamp döneminde, Patalya cup turnuvası gereğince Mersin İdmanyurdu, Giresunspor, Boluspor ve Orduspor ile 4 hazırlık maçı oynadılar. Kartallar, dün akşam maçtan sonra iki günlük izine çıktılar. Bugün ve yarın dinlenecek olan futbolcular, Cumartesi günü yine Kızılcahamam’da Patalya otelde kampa girecekler.

Kartallar, lig hazırlıklarını önceki akşam teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan çalışmayla sürdürdüler. Antrenmanda Uğur Akdemir ve Kaue Da Silva takımdan ayrı olarak çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan, topla oynanan oyunlarla devam eden antrenmanda futbolcularımız daha sonra top tekniğine dayalı çalışma yaptı. Savunma ve hücum varyasyonlarının denendiği antrenman, oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar, dün sabah ise Orduspor maçı nedeniyle masaj yaptırdılar ve dinlendiler. Bu arada, tedavi için İzmir’de bulunan Koray’ın sol diz ön çapraz bağlarındaki yırtık nedeniyle tedavisi sürdürülmekte. Sürekli doktor kontrolünde bulunan Koray’ın kanamasının durması halinde ameliyata gerek kalmayacağı kaydedildi. Aksi halde Koray hafta sonunda ameliyat edilecek. Genç futbolcunun durumu Cumartesi gününe kadar belli olacak.
TAKIMINI SEVEN KOMBİNE ALSIN
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, önceki günü satışa çıkan  kombine biletlere sporseverlerin ilgi göstermesini isteyerek, “Kulübümüz zor bir dönemden geçmekle birlikte TSL’ne yükselme hedefiyle sezona girecek. Bize bu uzun ve çetin maratonda ufakta olsa katkıda bulunmalarını arzu ettiğimiz taraftarlarımızın biletlere gereken ilgiyi göstereceklerine inanıyorum” dedi.
Konyaspor’un, Turkcell Süper Lig’den düştükten sonra yaşanılan travmayı çabuk atlattığını ve yeniden TSL’ne dönülmesi adına teknik heyet ve futbolcu kadrosu olarak çok iyi bir takım oluşturulduğunu ifade eden Karapınar, “Yönetim Kurulu olarak bu sezon çıkacağımız uzun lig maratonunda hedefe ulaşılması adına herkesin kulübümüze katkıda bulunmasını arzu ediyoruz. Konyaspor Konya şehrinin ve taraftarların desteği olmadan olmuyor. Bunu geçmişte gördük. Kendimize bir hedef belirledik ve bu hedef doğrultusunda zoru başarmak istiyoruz. Bu Konyaspor’a gönül veren sporseverlerin de desteğiyle olacak. Konyaspor’un başarılı olması adına şehrin tüm dinamiklerinin harekete geçirilmesi gerekiyor. Taraftarımızda bu dişlinin bir parçası. Kulübümüze ufakta olsa katkıda bulunmak bilinciyle hareket edecek taraftarlarımızın kombine biletlerimize ilgi göstermelerini ve önceki gün 40 ila 350 TL arasında belirlediğimiz fiyatlarla satışa çıkan Sezonluk Kombine Biletlerimize ilgi göstererek kısa sürede tüketmelerini bekliyoruz. Turkcell Süper Lig’ine yükselme hedefiyle sezona başlayacak takımımızın en büyük destekçileri her maçta tribünleri doldurarak yalnız bırakmayacak taraftarlarımız olacaktır. Konyalı sporseverlerden satışa çıkan kombine biletlerden alarak kulübümüze maddi anlamda destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.
Diğer şehirlerde kulüplere katkı sağlanması adına vilayet öncülüğünde kamu kurumlarının ve işadamlarının toplu bilet alımları yapıldığına da işaret eden Karapınar, “Konya’da bunun daha iyisinin olacağına inanıyoruz. Konya gerçek anlamda kenetlendiği zaman satışa çıkan biletlerin kısa sürede tükeneceğine ve kulübümüze ilk planda sıcak para akışının sağlanacağına inanıyoruz. Sayın Valimiz başkanlığında Konya’daki kamu kurum ve kuruluşları ile, odalar ve sanayicilerimizin kulübümüze maddi kaynak sağlanması adına böyle bir uygulamanın yapılması Konyaspor’un sezona yüksek moral ile başlaması adına çok önemlidir” şeklinde görüş belirtti.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri