Kamalak: Milli Görüş kir kabul etmez

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'a yönelik açıklamasında, ''Milli Görüş''ü, ''Kirli Gömlek'' olarak nitelendirdiğini belirterek, ''Milli Görüş, asla kir kabul etmez'' ifades

Kamalak, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, AK Parti'nin eleştirilmesi adına yaptığı açıklamayı, gaflet olarak niteledi.

''Kanaatimizce bu açıklama, Milli Görüş bakımından tarihi ve maddi gerçeklerden uzak, zuhulen yapılmış, sayın Kılıçdaroğlu'nun maksadına uygun düşmeyen bir açıklamadır. Aksi halde Milli Görüş, bu tür açıklamaları, düşmanlıktan da öte 'ahmakça bir açıklama' olarak kabul eder'' diyen Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Milli Görüş bu milletin aslıdır, tarihidir, özüdür. Milli Görüş'ün geçmişine baktığımızda, bazılarının toplu iğne dahi üretemezsiniz dedikleri bir zamanda bu milletin ufkunu açan, geleceğine yön veren ağır sanayi ve milli kalkınma hamleleri, yüzyılımızın en büyük gerçekleşmiş hamlesi olan D-8'ler, vatandaşımıza gelir olarak dönen, devleti kara geçiren havuz sistemi ve cumhuriyet döneminin en şanlı olayı olan Kıbrıs Barış Harekatının öncülüğü sadece Milli Görüş'ün tertemiz tarihinden bazı örneklerdir.

Milli Görüş'ün tarihinde bırakın kiri en ufak bir leke dahi bulamazsınız. Milli Görüş'ün İSKİ'leri yoktur, yolsuzlukları, vurgunları ve karanlık sayfaları yoktur. Milli Görüş'ün tarihinde milletin değerleri ile savaşmak yoktur. Ülke için söyleyecek sözü, yapacak işi olmayan CHP, ancak bu tür kısır polemiklerle rant devşirmenin peşindedir.''

Açıklamasında, ''Milli Görüş asla kir kabul etmez. Gömleğinde zerre kadar kir bulunan bir kimse de Milli Görüş'te asla barınamaz'' ifadesine yer veren Kamalak, yapılan açıklamanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun amacına da aykırı düştüğünü belirtti.

Kamalak, CHP Genel Başkanının, beyanına Milli Görüş bakımından açıklık getirmesini de istedi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri