Kamalak: Beni AKP Gençlik Kolları için arıyorlar

Saadet Partisi Mustafa Kamalak canlı yayında kendisini arayıp AKP Gençlik Kolları’na girmek için aracı olmasını istediklerini açıkladı. Kamalak bu çarpıcı iddiasının sebebini ise ‘iş talebi’ olarak açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, CHP'nin ortaya çıkardığı Ak Parti torpil listesini değerlendirirken ilginç bir anısını paylaştı.

Kamalak’ın bu anısı ise ülkenin ne hale geldiğini adeta gözler önüne serdi. Kamalak, bundan birkaç yıl önce bir hanımefendinin kendisini aradığını ve AKP Gençlik Kolları için kendisinden talepte bulunduğunu açıkladı.

İşte Kamalak’ın başından geçen o ilginç anısı:

Henüz Saadet Partisinden Genel Başkan değilken bir hanımefendi beni aradı. Oğlunun işsiz olduğunu söyledi. İyi ama biz iktidar değiliz ne yapabilirim ki sizin için dedim.

Eski milletvekili olmam sebebi ile bana dedi ki; Sayın milletvekilim ben sizden iş talep etmiyorum.

Peki nasıl yardımcı olayım diye sorduğumda ise; Oğlumun AK Parti Gençlik Kolları’na girmesi için yardımcı olun. Bunlar sizin arkadaşlarınızdır kırmazlar sizi dedi.

Hayrola Gençlik Kolları’na girince ne olacak diye sorduğumda ise şu cevabı aldım; Oradan iş imkanı sağlayabiliriz.

Türkiye’deki durum maalesef bu diye başından geçenleri anlatan Kamalak “Bir zihniyet değişikliği var. Adalet terazisi bozulunca ne kadar hata yapacağı nerede duracağı belli olmaz. Dün yoksullukla yolsuzlukla torpille mücadele edecektim diyorlardı ancak hiç kimse zaten ben sahtekarlık yapacağım diyerek iş başına gelmiyor. Önemli olan geldikten sonra temiz kalabilmek” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri