Kalyoncu başarıdan emin

Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Kalyoncu, tek hedeflerinin takımı layık olduğu 1. Lig’e çıkartmak olduğunu söylerken başarıdan emin olduğunun da altını çizdi

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Ayhan Kalyoncu gözetiminde Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Stadı’nda yapılan antrenmanlarda teknik taktik ve topla çalışma gerçekleştiriliyor. Temsilcimiz önündeki iki aylık süreyi iyi değerlendirip lige hazır bir şekilde girmek istiyor. Yeni sezon çalışmalarını değerlendiren antrenör Ayhan Kalyoncu, “Selçuk Üniversitesi’nin yeri 1. Lig’dir. Gerek tesisleri, gerek yönetimi gerekse de taraftarıyla bu takımın yeri 1. Lig’dir. Biz bu hedefe ulaşmak adına mücadele vereceğiz. İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Başarılı olacağız. Biz buna inanıyoruz ve bizimle beraber herkesin de buna inanmasını istiyoruz. Uzun, yorucu ve zor bir lig olacak. Lige çıkmak isteyen çok sayıda takım olacaktır. Ancak biz diğer takımların bütçeleriyle ve kadrolarıyla ilgilenmiyoruz. Biz kendimize bakıyoruz” dedi.

Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezona günde çift çalışma ile hazırlanırken yeni yönetimde görev bölümünün ardından kolları sıvadı ve çalışmaları hızlandırdı. Mali İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıköse, Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, Basın Sözcüsü Güven Öten ve  Deplasman ve Maç Organizasyon Sorumlusu yönetim kurulu üyesi Sıtkı Beşiktepe yeni dönem için teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda takımın çok sayıda hazırlık turnuvasına katılarak maç yapacağını açıkladı.Bu açıklamaya göre sarı-mavililer ilk olarak 14 ve 15 Eylül tarihlerinde Uşak turnuvasına katılarak burada Uşak Üniversitesi ile iki hazırlık maçı yapacaklar ve ardından 16 Eylül tarihinde Uşak’tan Gaziantep’e geçecekler. Burada yapılacak olan üç hazırlık maçının ardından takım 29 Eylül tarihinde Ankara’da başlayacak olan Ankara turnuvasına katılacak ve burada da üç maç yapacak. Lig öncesi ise 6-8 Ekim tarihlerinde Konya’nın ev sahipliğinde Konya turnuvası düzenlenecek ve sarı-mavililer burada da üç özel maç oynayacaklar. Bu karşılaşmalar arasında ise BEKO Basketbol ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi Konya’ya gelecek ve Konya’da iki hazırlık maçı oynanacak.    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri