‘Kalkan Türkiye’yi bölebilir’

Türkiye’ye konuşlandırılacak olan Füze Kalkanı Projesini değerlendiren SP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Özkafa, projenin Türkiye’yi bölme planının bir parçası olduğunu söyledi
Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Özkafa, düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Füze kalkanı ve özelleştirmelerden milli gelire kadar birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. Son yüzyılda insanlık âlemine karşı işlenen suçların pek çoğunda ABD, Siyonizm ve müttefiklerini gördüklerini aktaran Mustafa Özkafa, Japonya’ya atom bombası atılmasının, Vietnam Savaşının, Irak ve Afganistan işgallerinin ABD’nin, Filistin, Gazze ve Lübnan katliamlarının ise ABD destekli İsrail’in işlediği insanlık suçları olduğunu aktardı. “Dünyada ve Ülkemizde son derece önemli gelişmeler cereyan etmektedir. Ancak yapay gündem ve konular ihdas edilerek bu önemli gelişmeler ya çarpıtılarak ya da üstü örtülerek sunulmaktadır” diyen Özkafa, şöyle konuştu: “Lizbon da NATO zirvesinde karara bağlanan Füze Kalkanı Projesi’ni buna örnek verebiliriz. Bütün bu kan, gözyaşı ve katliamların sorumlusu ABD’nin NATO kılıflı füze kalkanı, bizi kimden koruyacaktır? Tarihinde Malazgirt, Niğbolu, Kosova, İstanbul’un Fethi, Preveze, Çanakkale ve İstiklal zaferleri bulunan bir millet suçluların merhametine sığınamaz.”
“FÜZE KALKANI TÜRKİYE’YE KARŞI KULLANILABİLİR”
Özkafa, projenin onaylanmasının ardından gazetelerde ‘Türkiye’nin dediği oldu’, ‘Türkiye istediğini aldı’ gibi manşetlerin atıldığını fakat aynı gazetelerin köşe yazarlarının büyük çoğunluğu ertesi günü bunun böyle olmadığı noktasında birleştiklerini söyledi. Türkiye’ye füze kalkanı kurulması kararından hemen sonrasında üç generalin açığa alınması ve Başbakan’a Lübnan’da ödül takdimi gündemleriyle de bu mühim kararının dengelendiğini aktaran Özkafa, “Bu kalkan projesi Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Arena programında dediği gibi Türkiye’yi bölme projesinin de bir ayağıdır. İleride olası bir savaşta bu füze kalkanlarının Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı kullanılabilme tehlikesi büyüktür. Ancak şu husus bilinmelidir ki; Müslümanlara karşı gâvurun füze kalkanının şehit kanlarıyla sulanmış bu temiz topraklara kurulması aziz milletimizin şuuru ve Saadet Partisi kalkanıyla yok edilecektir” diye konuştu.
“EKONOMİK TAHRİBAT DEVAM EDİYOR”
Ekonomik tahribatın ve sömürünün de bütün hızıyla devam ettiğini dile getiren Özkafa, son bir ayda en fazla bayisi bulunan Petrol Ofisinin Avusturyalı OVM şirketine, bir bankanın İspanyollara satıldığını, Akdeniz ve Toros Elektrik Dağıtım Şirketlerinin de özelleştirildiğini bildirdi. Özkafa, hızını alamayan hükümetin Galata Port ihalesinin 1 ay içerisinde, köprü ve oto yolların satışının da 2 ay içinde yapılacağını açıkladığının altını çizerek, “Bütün bu satışlara rağmen TÜİK’in raporuna göre 9 ayda 81 milyar dolar İhracat, 130 milyar dolar ithalat gerçekleştirilmiştir. Cari açık ise 49 milyar dolardır. İşsizlik artmıştır. Dünyanın en pahalı benzini 4 TL, en pahalı eti ise 15 TL’dir. Buna karşılık maaşlara yüzde 5 zam yapılmıştır. Birleşmiş Milletlerin insani gelişmişlik endeksine göre ülkemiz 169 ülke içinde 83. sıradadır. İşte 8 yıllık AKP iktidarının bilânçosu budur” dedi. Fert başına düşen gelirin 15 bin dolara çıktığı gibi söylentilerin ise geçeği yansıtmadığını bildiren Özkafa, böyle bir durumda 4 kişilik ailenin yıllık gelirinin 60 bin dolar ve aylık kazancının ise 7 bin 500 TL olması gerektiğini kaydetti. Böyle bir durumun ise olmadığına dikkat çeken Mustafa Özkafa, yıllık 250 katrilyon bütçesi olan ve 100 katrilyon dış ticaret açığı veren bir ülkede fert başına düşen milli gelirin 15 bin dolara çıkmasının sadece halkı kandırmadan ibaret olduğunu belirtti. “Çözüm Milli Görüştedir, Saadet Partisindedir” diyen Özkafa, Yeniden Büyük Türkiye’nin, Yaşanabilir Bir Türkiye’nin, Yeni Bir Dünya’nın ancak Saadet Partisi iktidarında hayata geçeceğini de sözlerine ekledi.
 
HASAN AYHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri