Kalede ve forvette güven

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup'ta temsilcimiz olan lider Sarayönü Belediyespor kalede ve forvet hattında güven veren futboluyla rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor

Sarayönü Belediyespor, BAL Ligi 5.Grup'ta en az gol yiyen ve en fazla gol atan konumunda bulunuyor. Sene başından bu yana kalede 27 maça çıkan Mustafa Köseci, 12 gol yiyerek kalede güven veriyor.

Ligde en az gol yiyen kaleci konumunda bulunan Köseci, başarılı kurtarışlarıyla Sarayönü Belediyespor'un bu sezon 44 puan toplamasında önemli pay sahibi oldu. Köseci bu sezonu Sarayönü İlçe Stadyumu'nda çıktığı 10 müsabakada ise sadece 2 gol yedi. Köseci deplasmanda ise 10 gol yemesine rağmen kritik kurtarışlarıyla göz doldurmaya devam etti.

MUHTEŞEM 3'LÜ

Öte yandan Sarayönü Belediyespor'un muhteşem 3'lüsü attıkları 25 golle takımlarını sırtlıyor. Ligde lider konumda olan temsilcimiz bu sezon attığı 41 golle 5.Grup'ta en çok gol atan takım konumunda. Geçen sezon Kozan Belediyespor ile şampiyonluk sevinci yaşayan kaptan Abdurrahman Şahan, bu sezon Sarayönü Belediyespor'u da attığı gollerle adım adım 3.Lig'e taşıyor.

Abdurrahman Şahan, bu sezon forma giydiği 19 maçta 9 gol attı. Orta saha dinamosu olan Şahan, yaptığı asistlerle de Sarayönü Belediyespor'un gol yollarında ki önemli kozu haline geldi. Manisa BBSK'dan Sarayönü Belediyespor'a transfer olan forvet oyuncusu Samet Kalkan bu sezon çıktığı 21 maçta 8 gol atmayı başardı. Samet Kalkan ile iyi bir uyum içerisinde olan Fildişi Sahil Sergei Alan Abaka ise bu sezon 20 maçta 9 gol atmayı başardı. Sarayönü Belediyespor'da 2. sezonunu geçiren Abaka geçtiğimiz sezon ise 24 maçta 10 gol atmayı başardı.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri