Kalecilere güvenoyu

Torku Konyaspor kaleci antrenörü Zafer Özgültekin, kaleciler Kaya, Oğuzhan ve Emre’nin yoğun bir tempoda çok iyi bir hazırlık döneminden geçtiklerini belirterek, kendilerine güveninin tam olduğunu, yeni sezonda takım başarısına ciddi anlamda katkı sağlaya

Torku Konyaspor kaleci antrenörü Zafer Özgültekin, kaleciler Kaya, Oğuzhan ve Emre’nin yoğun bir tempoda çok iyi bir hazırlık döneminden geçtiklerini belirterek, kendilerine güveninin tam olduğunu, yeni sezonda takım başarısına ciddi anlamda katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Kartal'ın kadrosunda yer alan kalecilerin Isparta Davraz ve Hollanda’dan oluşan iki etaplık kamp döneminde çok iyi bir çalışma programından geçtiklerinin altını çizen Zafer Özgültekin, “Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Yoğun tempoda çok iyi bir hazırlık döneminden geçiyoruz. Kalecilerimizin çalışma performansından memnunum. Sezonun başlaması için önümüzde yaklaşık 1 aylık bir süre var. Bu süre zarfında mevcut eksiklerin giderilmesi noktasında çalışmalara daha da ağırlık vereceğiz” dedi.
Torku Konyaspor kaleci antrenörü Zafer Özgültekin, üç yetenekli ve başarılı kaleciye sahip olduğunu söylerken açıklamasına şöyle devam etti:

“Bakıldığında Kaya gerçekten kaliteli bir isim. Geçen sezon fazla forma giyme şansı bulamamasına rağmen her an oynayacakmış gibi kendisini hazır tuttu. Gerçek anlamda bir profesyonel. Sezon başı kamplarında oynadığımız hazırlık maçlarındaki performansıyla hem arkasındaki gençlere iyi bir örnek model oluyor, hem de lig için hazır olduğunu gösteriyor. Oğuzhan ve Emre’nin kendisinden çok şey öğrendiğine inanıyorum. Oğuzhan ve Emre ilerisi için gelecek vaad eden yetenekli isimler. Bu yoğun tempodaki çalışmaların, oynanan hazırlık maçlarının ve kamp döneminin her ikisinin de tecrübe edinmesinde ve gelişiminde önemli katkıları olduğunu düşünüyorum. Tek düşüncemiz Konyaspor’un elde edeceğine inandığımız başarıda pay sahibi olmak. Bu konuda kalecilerimizin katkı sağlayacağına da inanıyoruz…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri