Kaleci Recep’ten şike iddialarına yanıt

Bir gazetede hakkında şikeye aracılık yaptığı yönünde haberler çıkan Konyasporun kalecisi Recep Öztürk kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla iddialara cevap verdi.

Konyaspor kalecisi Recep Öztürk şikeye aracılık yaptığı yönünde bir gazetede çıkan iddialara sert yanıt verdi. Kulübün resmi internet sitesine konuşan Recep, olaylarla hiçbir alakası olmadığını ifade ederken, bir olayda adının geçmesinden dolayı üzüntü duyduğunu ve gerekli yasal yollara en kısa sürede başvuracağını söyledi. İstanbul B.Ş.Bld.Spor-Gençlerbirliği maçında şike yapıldığı ve bu şike olayına aracılık ettiği şeklindeki haberlerle ilgili olarak, “Böyle bir olay kesinlikle yaşanmamıştır. 15 yıldır Türk futbol camiasına hizmet ediyorum. Beni tanıyanlar böyle bir olayın içerisinde olmayacağımı çok iyi bilirler. İstanbul B.Ş.Bld.Spor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçta o tarihte ben ilk 11’de oynamadım. Oynamadığım halde maçın sonucunun belirlenmesi adına nasıl bir hak sahibi olabilirim ki? Bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Kimsenin bu işten düzgün şekilde, alın teriyle para kazanan insanlar için ‘Çamur at izi kalsın’ mantığıyla hareket etmeye ve ortada olmayan bir şey için kafaları bulandırmaya hakkı yoktur. Böyle iddialarla beni zan altında bırakanlar telefon kayıtlarımı ve banka hesaplarımı incelediklerinde suçsuz olduğumu göreceklerdir. Sadece iddialar üzerine benim, kulüp başkanlarının ve diğer futbolcu arkadaşlarımın suçlu damgasını yemesi ve lekelenmesi çok üzücü bir olay.

Bu tür suçlamalar dönem dönem her futbolcunun karşılaştığı durumlar. Bu nedenle konunun bir an önce açıklığa kavuşturulmasını bekliyorum. Böyle bir olay kesinlikle yaşanmamıştır. Oynadığım kulüplerde çalıştığım insanlar benim nasıl bir yapıya sahip olduğumu çok iyi biliyorlar. Böyle bir olayın içinde olmadım bundan sonra da olmayacağım. Ben evli ve 2 çocuk babası bir aile reisiyim. Hayatta bugüne kadar ne benim ne de ailemin kursağından haram lokma geçmemiştir geçmeyecektir de. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum. Konyaspor’un oyuncusuyum ve aklıma bizim takım olarak başarımızı istemeyen insanların böyle bir iddiayı ve asılsız söylentiyi ortaya attığı da geliyor. Benim vicdanım son derece rahat. Başım dik ve alnım açık. Haberde adı geçen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav ve Genel Menajer Cem Onuk’ta beni çok yakından tanıyorlar ve böyle bir olayın içerisinde olmadığımı belirten açıklamalarda bulundular. Kendilerine bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben bu iddialar karşısında sadece üzülüyorum. Ama olayın gerçek yüzü ortaya çıktığında herkes benim suçsuz olduğumu anlayacak. Bu asılsız haber nedeniyle yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Bu konuda bana destek veren ve yanımda olan başta Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri