Kale vatandaşla buluştu

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, her ay farklı mahallelerde sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Kale, Kandil Mahallesinde sabah namazı ve kahvaltıda bir araya geldiği vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek belediye çalışmaları ve mahallede gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler verdi.
Hizmet için mesai gözetmeden çalıştıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Her ay sabah namazında farklı mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Biz halka ve Hakk'a mahcup olmadan insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplere göre ilgili müdürlerimiz o sorunlarla ilgileniyor. Ayrıca görüşemediğimiz vatandaşlarımızla bir araya gelmiş oluyoruz" dedi.


AK Parti ilçe Başkanı Serdar Karaburun, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti ilçe Sekreteri İbrahim Ekinci ve belediye personelinin de katıldığı Sabah Mahalle Buluşmaları’nda söz alan vatandaşlar taleplerini dile getirerek belediyenin mahalleye yaptığı çalışmalar nedeniyle Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri