Kaldırımdan Düşerek Hareketsiz Kalan Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kaldırımdan indiği sırada dengesini kaybeden Habibe Taş, ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay Ereğli'ye bağlı Nimethoca Sokak üzerinde meydana geldi. Yakınları ile bayram alışverişine...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kaldırımdan indiği sırada dengesini kaybeden Habibe Taş, ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay Ereğli'ye bağlı Nimethoca Sokak üzerinde meydana geldi. Yakınları ile bayram alışverişine gitmek için evinden çıkan Habibe Taş (52), kaldırımdan indiği sırada dengesini kaybederek düştü. Düştüğü yerde hareketsiz kalan kadın için yakınları ve çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri, ayağında ve belinde ağrı olan, vücudunu oynatmakta zorluk çeken Taş'ı sedyeye koyup ambulansa aldı. Taş tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Taş'ın belinde incinme olduğu öğrenildi.

Çevredeki vatandaşlar, kadının düştüğü yerdeki kaldırım taşının yüksek olmasından dolayı daha önce de düşenler olduğunu söyleyerek, belediyenin gerekli düzeltmeyi yapmasını istedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri