‘Kaldığımız yerden devam’

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde 30 Marttan itibaren göreve kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa yaklaşan 29 Mart Yerel Seçimleri öncesinde mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mustafa Özkafa, 15 bin civarında esnaf ziyareti yaptıklarını ve bu ziyaretlerde esnafın ekonomik yönde büyük sıkıntıları olduğunu gözlemlediklerine dikkat çekti. Bedesten ve ayakkabılar bölgesinde tarihi çarşı projeleri olduğunu söyleyen Özkafa, görev süresi bitince projenin yarım kaldığını ve 30 Mart sabahından itibaren yeni projelerle Ayakkabıcılar bölgesinde tarihi bir çarşı yapacaklarını söyledi.

Yapmış oldukları istimlaklarda hiçbir vatandaşı mağdur etmediklerini ifade eden Mustafa Özkafa, Konya’nın tarihi bölgelerini geliştireceklerini belirtti. Karatay Belediyesi’nin yeni hizmet binasının temelinin kendi dönemlerinde atıldığını ve kaba inşaatlarını tamamladıklarını bildiren Özkafa görevde olan yöneticilerin ince inşaatı tamamladıktan sonra kullanmaya başladıklarını söyledi.
Esnafın büyük sıkıntıda olduğunu söyleyen Özkafa bunun sebebinin faiz ve yanlış yönetim olduğunu belirtti. Özkafa, geçtiğimiz 7 yıl içerisinde hükümetin insanları bankalar yoluyla teşvik ettiğini ve 50 bin TL değerindeki evleri 80 bin TL’ye alarak vatandaşın zor durumda bırakıldığını söyledi. 1996 yılını hatırlatan Mustafa Özkafa “Bu dönemde Erbakan Hocamız işçiye, çiftçiye, memura yüzde 100’ün üzerinde zam yaptı, havuz sistemini kurdu, faizi ortadan kaldırdı ve halkımız rahat bir nefes aldı. Şimdiki hükümetin ise işçiye, çiftçiye, memura düşük oranda zam yaptılar halkın zorunlu giderlerine büyük zam yaparak vatandaşımızı zor durumda bıraktılar. Buna kimsenin hakkı yoktur” dedi.
Görevde oldukları sürece yaptıkları yatırımlardan da bahseden Özkafa şunları söyledi: “Bizler 15 yıllık belediye başkanlığımız döneminde halkımızla birlikte büyük hizmetlere imza attık. Konya’nın en büyük ana caddeleri, bulvarları bizim zamanımızda açıldı. 20’den fazla sağlık ocağı açtık. Sebzeciler için toptancıları inşa ettik. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız için Konet’i yaptık. Konya’nın bir çok yerine gençlerin güzel vakit geçirmeleri için spor kompleksleri yaptık. Mahallerimizdeki camilerin yüzde 70’i halkımızla birlikte istişare edilerek yeniden inşa edildi. Karatay Belediye Başkan Adayımız Mehmet Şen ile birlikte bölgelerimizde, mahallelerimizde seferberlik ilan ederek 30 Mart’tan itibaren yeniden halkımızla birlikte faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri