Kalaycı’dan otopark sorusu

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından cevaplandırılmak üzere verdiği soru önergesinde "Ankara’da 15 Temmuz’dan itibaren yol kenarı otoparkları ücretsiz hale geliyor. Konya’da da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak

MHP Genel Sekreter Yardımcısı  Konya Milletvekili  Mustafa Kalaycı  Başbakan  Ahmet Davutoğlu tarafından cevaplandırılmak üzere verdiği soru önergesinde "Ankara’da 15 Temmuz’dan itibaren yol kenarı otoparkları ücretsiz hale geliyor. Konya’da da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak mıdır? " dedi.

Mustafa Kalaycı soru önergesin de şu görüşlere yer verdi.

Ankara’da 15 Temmuz’dan itibaren yol kenarı otoparkları ücretsiz hale geliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek düzenlediği basın toplantısında “Önümüzdeki haftadan itibaren paralı yol kenarı otoparkları kalmayacak. Yol kenarı otoparkları Ankara’da ücretsiz olacak” demiş ve “Bundan sonra Alo 153, Alo 155’e yapılan ihbarlar müşterek olarak takip edilecek, para almaya kalkan herhangi bir başıbozuk, kendisini otopark mafyası olarak kabul edip gelecekler olursa direk olarak Polis gidip müdahale edecek. Yaklaşık on tane ekip konulacak. Kesinlikle vatandaştan para alınmasını önlemeye çalışacağız.” diye açıklama yapmıştır. Başbakan olarak Saraybosna temaslarınız sırasında Ankara’da yaşanan üzücü olayı takip ettiğiniz ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanınıarayarak otoparkların ücretsiz olması talimatı verdiğiniz ve basın toplantısının da bu talimat üzerine yapıldığı haberleri basında yer almıştır.

Konya’da şehiriçi ulaşımda yaşanan sorunlara çözüm üretilememiş olup, Konyalılarhem çile çekmekte, hem de bedel ödemektedir.Konya Büyükşehir Belediyesi,Konya’da şehrin neredeyse bütün yol kenarlarını ücretli otopark haline dönüştürmüş olup,üstelik uygulamaya koyduğu fahiş tarife ile Konyalıları soymaktadır.

 Konyalılar, Başbakanın Konyalı olmasının bir faydasının olup olmayacağını görmek istemekte, yol kenarı otoparklarının Konya’da da ücretsiz olmasını beklemektedir.

 Bu kapsamda;

Ankara’da olduğu gibi Konya’da da yol kenarı otoparklarıücretsiz olacak mıdır?

Yol kenarı otoparklarının ücretsiz olması konusunda Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanına da bir talimat verecek misiniz? Bu vesileyle, Konyalılar Başbakanın Konyalı olmasının bir faydasını görebilecek midir?

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri