Kalaycı, ittifaka yeni görev tanımladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, "Bizim Cumhur İttifakı olarak anlaşımız, milletimize hizmettir. Karşımızdaki muhalefet partileri gibi koltuk, makam derdinde değiliz. Bizim için önemli olan milletimizin hayır duasını almaktır." dedi.

MHP Konya İl Başkanlığı’nın yeni il binasının açılışında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “Bizim büyük hedeflerimiz var. Cumhur İttifakı’nın kurulma amacı İlay-i Kelimetullah’tır” dedi. İlay-i Kelimetullah, İslâm dinini yayma ve Müslümanları dinî görevlerini yerine getirmeye çağırma anlamına geliyor.

MHP Konya İl Başkanlığı yeni il binasının açılışı Ferhuniye Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Açılışa, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçar, AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhur İttifakı’nın ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

UĞUR İBRAHİM ALTAY’I REKOR OYLA SEÇELİM

Mustafa Kalaycı, “Malum 31 Mart’ta seçimlere gidiyoruz. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanlarımız Hatay’a giderek destan yazdılar. Hatay’ın büyük sorunlarını çözdüler. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’ya yaptıkları projeler ortada. Yıllarca metro konusunda eleştiriler oldu. Allah’a şükür bu sorunu çözecek projelerde hayata geçiriliyor. Konyalı hemşerilerimizden isteğim, Uğur İbrahim Altay’ı rekor oyla seçelim” dedi.

Mustafa Kalaycı, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın hedefi ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Kalaycı, Bunlara belediye emanet edilmez. Bizim büyük hedeflerimiz var. Cumhur İttifakı’nın kurulma amacı İlay-i Kelimetullah’tır. Sadece Türkiye değil, İslam aleminin ve Türk dünyasının beklediği süper gücü oluşturmayı sağlamaktır. Türkiye küresel güç olacak. Cumhur İttifakı Türkiye’ye hizmet etme derdindedir” şeklinde konuştu.

ALİ GÖZEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri