Kalaycı: Algı iyi yönetiliyor

MHP milletvekili Mustafa Kalaycı, “Çarşı grubunun hükümeti devirecek gücü olsa, ilk olarak gider Beşiktaş'ı şampiyon yapar. Bu iktidarın iyi yaptığı tek şey algı yönetimidir” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı'nda Kongre heyecanı yaşandı. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası konferans salonunda yapılan kongrede mevcut başkan Ali Delikanlı yeniden başkanlık koltuğuna oturarak güven tazeledi. Düzenlenen kongrede yaklaşık 400 delege oy kullandı. Kongreye, MHP MYK Üyesi Bulduk Özdemir, MHP Konya milletvekili Mustafa Kalaycı ve Faruk Bal, MHP İl Başkanı Murat Çiçek, ilçe başkanları ve ülkü ocaklarından üyeler katıldı. Kongrede konuşan MHP milletvekili Mustafa Kalaycı, Türkiye'nin her konuda kırılganlık yaşadığını söyledi. Milletin inançlarına uymayan olayların yaşandığını belirten Kalaycı, "Milletimizin değerleri 12 yıldır iktidar tarafından sömürülmektedir. Ahlakımıza uymayan hadiseler yaşanmaktadır. Bu iktidar, bugünkü konuştuklarını başka bir dönemde konuşsalar, milletimiz bunları şeytan taşlar gibi taşlardı" diye konuştu.

TARAFTARLARA DARBECİ DİYORLAR

Darbeye teşebbüs ile suçlanan Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı hakkında da açıklamalarda bulunan Kalaycı, "Bunlar o kadar korkak ki, bir taraftar grubundan bile korkar hale geldiler. Çarşı grubunun hükümeti devirecek gücü olsa, ilk olarak gider Beşiktaş'ı şampiyon yapar. Bu iktidarın iyi yaptığı tek şey algı yönetimidir. Bu konuda kimse ellerine su bile dökemez. Basını ele geçirdiler ve iyi yönetilmeyen Türkiye'yi sanki iyi yönetiliyormuş gibi gösterdiler. Ancak unuttukları bir şey var. Milletimiz artık uyanıyor. Milletimiz yükselen ses olan MHP'yi görüyor" ifadelerini kullandı. Devletin kendi kurumlarının birbirleri ile çeliştiğini kaydeden Kalaycı, "TÜİK açıklıyor, Konya işsizlik oranında ikinci sırada. TÜİK, Konya'da 36 bin işsizin olduğunu söylüyor. Fakat İŞKUR'un açıkladığı rakam ise 67 bin. Kendi yalanlarını kendileri ortaya çıkartıyor"

SOKAĞA İNMESİNİ DE BİLİRİZ

MHP İl Başkanı Murat Çiçek ise, MHP'nin milletin partisi olduğunu vurgulayarak "MHP, sadece bir partiden ibaret değildir. MHP, sendikadır, ülkü ocaklarıdır, kadın kollarıdır. Son seçimlerde, baktılar kendilerine olan güven azalıyor. Hemen bir Büyükşehir Yasası çıkardılar. Fakat şimdi de rezil oldular. İlçeler perişan vaziyette. Daha kendi yükünü bile kaldıramayan Büyükşehir Belediyesi'ne bir de beldeler yüklendi. İşlerini yapmıyorlar" sözlerini kullandı. PKK terör örgütü lideri Öcalan'ın 'sabrımız taşıyor' açıklamasının kabul edilemez bir durum olduğunu belirten Çiçek, "Bebek katili açıklama yapıyor, sabrımız taştı diye. Artık kimse kusura bakmasın. Bizim de sabrımız taşıyor. Alparslan Türkeş'in dediği gibi, gerekirse sokağa da ineriz"

DELİKANLI YENİDEN BAŞKAN

Yeniden MHP Selçuklu'nun başkanlık koltuğuna oturan Ali Delikanlı da, şöyle konuştu: "Yıllardır süre gelen, Türkleri Anadolu'dan çıkarma politikası, günümüzde de farklı şekilde işlemektedir. Türkiye içten içe erimektedir. İç dış politikalar, başarısız olmuştur. Bütün bunlar olurken, Türk evladının evinde oturup her şeyi izlemesi beklenemez. Olayları izlemek sadece aciz insanların yapacağı bir şeydir. Risk almak zorundayız. Türkiye'yi mahveden AK Parti artık son oyunlarını oynamaktadır. Yaklaşan genel seçimlerde de bunu göreceğiz."

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri