Kahta Belediyesi’nden Ygs’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek tüm öğrencilere ücretsiz ulaşım sağlayacaklarını söyledi.Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman To...

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek tüm öğrencilere ücretsiz ulaşım sağlayacaklarını söyledi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak yayınladığı mesajda öğrencilerin büyük bir azimle hazırlandıkları YGS sınavında başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Başkan Toprak, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS’ de başarılı olacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanmaları, eğitimlerine mutlu olacakları bir üniversitede devam etmeleri en büyük dileğimizdir. Bizler, gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Pazar Günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. YGS’ye girecek öğrenciler için ücretsiz ulaşım hizmetini sağlanacak. YGS için Adıyaman’a gidecek tüm öğrenciler için Kahta Belediyesinin önünde Pazar günü saat 06:30 dan itibaren Kahta Belediyesi araçları ücretsiz hizmet verecek” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri