Kafanın Konyaspor için önemi

Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. Yeşil-beyazlı ekibin golleri Calvo ve Mame Diouf’un kafasından geldi.

Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. Yeşil-beyazlı ekibin golleri Calvo ve Mame Diouf’un kafasından geldi. Konyasporlu oyuncular bu sezon en fazla kafa golü kaydetti Konyaspor ligin 31. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa'yı Calvo ve Mame Diouf'un golleri ile 2-1 yendi. Yeşil-beyazlı ekip maçın başında 1-0 geriye düşmesine rağmen zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardı.

BU SEZON 11. KAFA GOLÜ

Konyasporlu oyuncular bu sezon en fazla kafa golü kaydetti. Yeşil beyazlı ekip 31 haftada 11 kafa golüne imza attı. Konyaspor toplamda 32 golün 5’ini sağ ayak, 4’ünü sol ayak, 11’ini kafa ve 6’sını ise penaltıdan kaydetti. Kalan 6 gol ise hükmen Kartal’ın hanesine yazıldı.

11 GOLÜN 6’SI DİOUF’TAN

Konyaspor’un en fazla gol atan oyuncusu konumunda olan Mame Diouf kafa gollerinde de ilk sırada. Senegalli oyuncu 11 kafa golünün 6’sına imza attı. Diouf’un ardından Muhammet Demir 3 kafa golü ile bu alanda ikinci sırada yer aldı. Konyaspor’un başarılı stoperi Francisco Calvo ise kafayla 2 gollük katkı sundu. Mame Diouf 6 kafa golünün 3’ünü Fatih Karagümrük maçında kaydederken kalan 3 golü ise Gaziantep, Ümraniye ve son olarak Kasımpaşa maçında kaydetti. Muhammet Demir kafa gollerini Bıtexen Griesunspor deplasmanında, iç sahada oynanan Fenerbahçe maçında ve yine iç sahada oynanan Ümraneyispor maçında kaydetti. Başarılı stoper ise Yukatel Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarında attığı kafa golleri ile fileleri havalandırdı.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri