Kafalar iyice karıştı

Konyasporda bir taraftan kadro güçlendirilmeye çalışılırken, bir taraftan ise yerlinin de yerlisi olan Ömer Ali Şahiner sorun çıkarmaya devam ediyor.

Konyaspor’da bir taraftan kadro güçlendirilmeye çalışılırken, bir taraftan ise yerlinin de yerlisi olan Ömer Ali Şahiner sorun çıkarmaya devam ediyor. Kartal’da şimdi hedef ön libero ve orta sahaya takviye yapmak.

Konyaspor’da, Bolu kampının ardından başlayan 3 günlük izin sürüyor. Bugün ve yarında dinlenecek olan yeşil-beyazlı takımda son dönem hazırlıkları Cumartesi günü başlayacak. Torku Şekerspor’dan transfer edilen Ömer Ali Şahiner ile anlaşma sağlanamadı.. Erkan Sekman dışında bir ön libero ve bir orta saha oyuncusu transferi içinde temaslar sürdürülmekte.  Lig hazırlıklarının 3. dönemini Bolu’da kamp yaparak sürdüren ve 13 günlük dönem içerisinde 4 hazırlık maçı oynayan Torku Konyaspor’da, dün başlayan 3 günlük izin devam ediyor.. Bugün ve yarında dinlenecek olan kartallar, Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar ve akşam da ilk idmana çıkacaklar. Torku Konyaspor’da hazırlıklar lige kadar Konya’da yapılacak, Ayrıca iki veya üç özsel maç yapılması planlanmakta. Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor.. Eski futbolculardan Erkan Sekman ile anlaşma sağlanmasının ardından çalışmalar ön libero ve orta saha oyuncusuna çevrildi. Bu konuda bazı futbolcularla görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, Torku Konyaspor’a, Şekerspor’dan transfer edilen ve menacerlerin kafasını karıştırması nedeniyle Süper lige gitmeyi isteyen Ömer Ali Şahiner ile anlaşma sağlanamadığı bildirildi.. Bu konuda kulübün internet sitesinden şu açıklama yapıldı. “Kulübümüz ile Anadolu Selçuklu Spor Kulübü sporcusu Ömer Ali Şahiner arasında yapılan transfer görüşmesinde oyuncunun 1 yıldan fazla bir sözleşmeyi imzalamayacağını ısrarla belirtmesi üzerine anlaşma sağlanamamıştır. Spor kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Bu koşullarda, geçtiğimiz sezonun ortalarında sözleşmesi 2013 yılı sonuna kadar uzatılan Ömer Ali Şahiner’in Anadolu Selçukspor’a döneceği veya Süper ligden bir takıma gidebileceği bildirildi. Ancak, Anadolu Selçukluspor yönetiminin bu transfer için ne kadar bonservis ücreti isteyeceği merak konusu oldu..

FATİH YILMAZ’DAN AÇIKLAMA!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, Konya Torku Şekerspor Futbol Kulübü'nün tüm haklarıyla Torku Konyaspor'a devredilmesinin Konya futbolu adına büyük bir kazanç olacağını belirtti.Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, gerçekleşen birleşmenin Konya şehrinin futbol altyapısı adına yıllardır özlemi çekilen bir birliktelik olduğunu bildirdi. Birleşmenin tüm spor otoriteleri tarafından olumlu karşılandığını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti: “Futbol dünyasına kazandırılacak birçok değerin temellerinin atıldığı bu çalışma gelecekte mutlaka anlaşılacaktır. Atılan bu adımı çok önemsiyor ve camiamızdan alacağımız destekle sağlam zeminler üzerinde daha büyük başarılara imza atabilmeyi umut ediyoruz. Yaşanan birlikteliğin yarınlarda da süreceğine inanıyoruz. Bu oluşumda emeği geçen Konya Şeker A.Ş ve Torku Konyaspor camialarına teşekkür ediyoruz.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri