Kadro şekillenecek

Atiker Konyaspor’da Sergen Yalçın ve doktorlardan alınan rapora göre kadro şekillenecek.

Atiker Konyaspor’da Sergen Yalçın ve doktorlardan alınan rapora göre kadro şekillenecek. Ayrıca yüksek maliyetli olup da verim alınamayan oyuncularla da yollar ayrılacak. Kiralıktan dönen birçok oyuncu ise gelecek sezonda değerlendirilecek

Atiker Konyaspor’da göreve gelen yeni yönetim teknik adam üzerinde yoğunlaşırken bir yandan da yeni sezonun kadrosunu şekillendirmek için çalışıyor. Yeşil-beyazlı ekipte  Sergen Yalçın ve doktorlardan alınan rapora göre kadro şekillenecek. Ayrıca yüksek maliyetli olup da verim alınamayan oyuncularla da yollar ayrılacak. Kiralıktan dönen birçok oyuncu ise gelecek sezonda değerlendirilecek.

KİRALIKLAR TAKIMA DÖNECEK

Atiker Konyaspor’un diğer takımlarda kiralık oynayan oyuncuları sezon hazırlık kampında takıma katılacak. Birçok oyuncunun tekrar kiralanması beklenirken Anadolu Selçukspor’da başarılı bir sezon geçiren  ve bu başarısını milli takımda da sürdüren Savaş Polat, Mücahit Can Akçay gibi futbolcuların yeni sezonda A takım kadrosunda olması bekleniyor. Stoper mevkiinde oynayan Abdülkerim Durmaz’ın da takımda tutulması bekleniyor.    

GÖNDERİLECEK İSİMLER BELLİ OLACAK

Yeni sezona bambaşka bir Konyaspor olarak girmeyi hedefleyen yeni yönetim takımdaki tüm oyuncuları mercek altına aldı. Hilmi Kulluk ve ekibi yatarak para kazanan futbolculara prim vermeyecek ve bu tip oyuncularla yollarını ayıracak.  Geçtiğimiz sezonun kötü transferleri arasında yer alan ve  sezonun ikinci yarısını Denizlispor’da kiralık olarak geçiren Patrick Friday Eze yollar ayrılacak 700 bin Euro civarında yıllık ücreti bulunan Eze’nin 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Eze ile birlikte müzmin sakat Eren Albayrak ve maliyeti yüksek olan Yatabare’nin de gönderilmesi bekleniyor. Konyaspor yönetimi Jahovic ve Eto’o’nun yanına genç isimlerden bir isim monte etmeyi planlıyor.

TRAORE İÇİN RAPOR BEKLENİYOR

Geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Abdou Razack Traore için kulüp doktorlarından kapsamlı rapor istenecek. Yıllık 1 milyon Euro yıllık ücreti bulunan Traore’nin sözleşmesi 31 Mayıs 2019’da sona erecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri