Kadir Erölmez güven tazeledi

Konya Televizyon ve Radyo Tamircileri Bilgisayarcılar Güvenlik Sistemleri ve Tüketici Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Konya Televizyon ve Radyo Tamircileri Bilgisayarcılar Güvenlik Sistemleri ve Tüketici Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Kadir Erölmez yeniden başkanlığa seçildi. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) odasında gerçekleştirilen genel kuruluna divan seçimi ile başlandı. Divan kurulu başkanlığını Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak yaptı. Genel Kurul toplantısında, önceki genel kurul toplantısından bu yana yapılan çalışmaları içeren faaliyet raporunu okudu. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Üyelerden adaylık teklifleri alındı. Buna göre Şube Başkanlığına Kadir Erölmez yeniden seçildi. Genel kurulda konuşma gerçekleştiren Konya Televizyon ve Radyo Tamircileri Bilgisayarcılar Güvenlik Sistemleri ve Tüketici Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Erölmez, “Dünyamızın Çin’de başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıkla mücadelesi devam etmektedir. Ekonomik olarak tüm dünya etkilemiş, dolayısıyla bizlerde bu süreçten geçmekteyiz. Pandemi yasaklarının başlamasıyla üyelerimizin işlerinin kesintiye uğramaması için gerek Konya Valiliğimiz gerekse Ticaret il müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde üyelerimizin servise çıkabilmesi ve işlerine devam etmesi sağlanmıştır. Devletimizin vermiş olduğu desteklerden bütün üyelerimizin yararlanabilmesi için azami gayret gösterilmiştir. Bizlere desteklerinden dolayı sayın Valime, sayın Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlarıma, Ticaret il müdürüme, birlik başkanım sayın Muharrem Karabacak'a hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepimizin de bildiği üzere geçtiğimiz dönemde odamızın unvanını değiştirerek Konya Televizyon ve Radyo Tamircileri Bilgisayarcılar Güvenlik Sistemleri ve Tüketici Elektronikçileri Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak değişiklik yaptık. Unvan değişikliği Türkiye'de yapabilen tek oda biziz bu ünvan değişikliği ile meslektaşlarımızın diğer odalara verilmesinin önüne geçtik, bununla birlikte üye sayımızda ciddi bir artış sağladık, inşallah sizlerin de desteğiyle önümüzdeki dönemde çok daha başarılı işlere imza atacağız” diye konuştu

YENİ PROJERLER İLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Oda üyelerinin pandemi şartlarından etkilenememesi için çok çalıştıklarının altını çizen Erölmez, yeni dönemde birçok proje ile oda üyelerini en iyi şekilde temsil edeceklerini vurgulayan Erölmez, şöyle konuştu: “Pandemi dönemiyle birlikte ticaretin şekli de değişmekte ve sektörümüz burada ön plana çıkmaktadır E-Ticaret bugünün ve geleceğin mesleği olarak yıldızı parlamaktadır. Özellikle son 1 yılda E-Ticaret yapan üyelerimizin sayısında büyük artış olmuştur. Sizlere bu noktada E-ticaret eğitimleri ile destek olmaya çalıştık, gelecek dönemde de özellikle E-Ticaret ve E-Ticaret’te entegrasyon sistemleri ile eğitimlerimiz olacaktır bu eğitimlerin sizlere mutlaka katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sizlere ekonomik yönden katkı sağlamak amacıyla MEPAŞ ile elektrik, özel hastaneler ve sağlık kurumları ile indirim protokolleri imzaladık. Bunun yanında Çıraklık Okulu, Belediyeler Federasyonumuz, Esnaf Odalar Birliği ile sürekli irtibat halinde olduk, sorunlarınızı dile getirdik. Görüntü ve ses sistemleri elektronik ve elektrikli ev aletleri servisçisi, cep telefonu tamircisi esnaflarımızın mesleki yeterlilik belge sınavları için, federasyonumuz mesleki yeterlilik kurumundan sıramızı aldık ve mümkün olan en yakın zamanda yapacağımız sınavlarda başarılı olan meslektaşlarımız belgelerine kavuşacaktır. Sınavların sürekli yapılabilmesi için şahsen sınavı kazanarak sınav yapma belgesi aldım inşallah sınavlarda bende bulunacağım. Özellikle zayıf akım sistemlerinin sadece üyelerimiz tarafından yapılmasını sağlamak amacıyla; büyükşehir belediyemiz federasyonumuz ve esnaf odaları birliğimizle birlikte bir çözüm yolu bulacağız Kıymetli üyelerimiz Odamızın kısıtlı imkânlarına rağmen sizlere hizmet verebilmek için gayret göstermekteyiz. Dar imkânlarımıza rağmen ücretsiz olarak fuarlara götürdük masraflarımızı en aza indirdik daha iyi hizmet verebilmemiz için bizleri yalnız bırakmamanızı rica ederim Çünkü sizin varlığınız bize güç vermektedir.” Konya Televizyon ve Radyo Tamircileri Bilgisayarcılar Güvenlik Sistemleri ve Tüketici elektronikçiler odasını yönetim kurlu şu şekilde: Başkan Kadir Erölmez, Namık Durukuan, Arif Bağcı, İzzet Yıldız İbrahim Oğuz, Tahir Fidancan, Necati Ayvacı.

SAİT ÇELİK

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri