Kadir Çelik İletişim öğrencileriyle buluştu

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Medya ve Siyaset konulu söyleşi Gazeteci ve Program Yapımcısı Kadir Çelikin katılımıyla gerçekleşti.
Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda yapılan programa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Söyleşi de ilk olarak Selçuk Üniversitesi ve İletişim Fakültesinin tanıtım filmi gösterildi. İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Şeker yönetimindeki söyleşi de Medya ve siyaset ilişkilerinin dünü, bugünü ve yarının masaya yatırıldı.
“Ben önce insan sonra gazeteciyim” diyen Kadir Çelik “Medya ve Siyaset ilişkileri arasında önemli olan bu ilişkinin ölçüsünü ayarlayabilmektir. Bir gazeteci için elinde bilgi ve belge olduğu halde onu yayınlayamamak kadar kötü bir durum olamaz. Bu anlamla bende bazı sıkıntılar yaşadım. Eğer sadece gazetecilik yapan bir medya patronuysanız o zaman özgür ve keyifli işinizi yapıyorsunuz demektir ama günümüzde bunu göremiyoruz. İktidar yanlısı medya, dün vardı bugün de var yarında olacaktır” dedi. Genç iletişimcilerin sorularını da yanıtlayan Kadir Çelik’e program sonunda Dekan Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, plaket verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri