Kadınlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda Yeşilırmak Ve Adar Bronz'a Gidiyor

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te pazartesi günü başlayan Dünya Güreş Şampiyonası'nın dördüncü gününde kadınların minderdeki mücadelesi devam ediyor.Türkiye kadınlarda üç sıklette şampiyonaya katılırken bu sıkletlerden 48...

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te pazartesi günü başlayan Dünya Güreş Şampiyonası'nın dördüncü gününde kadınların minderdeki mücadelesi devam ediyor.

Türkiye kadınlarda üç sıklette şampiyonaya katılırken bu sıkletlerden 48 kiloda dün mindere çıkan Evin Demirhan, bir maç kazanıp bir maç kaybederek elenirken bugün de iki güreşçimiz mindere çıktı.

58 kiloda Elif Jale Yeşilırmak, birinci turda Kazak, 2. turda ise Macar rakiplerini yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Yeşilırmak, çeyrek finalde Rus rakibine yenilerek altın şansını kaybetti. Yeşilırmak'ın, bronz madalya şansı devam ediyor.

75 kiloda ise Yasemin Adar, ilk turda Rus rakibini yenerek ikinci tura yükseldi. Ancak güreşçimiz bu turda ABD'li rakibine yenildi ve altın şansını kaybetti. Adar'ın da Yeşilırmak gibi yenildiği rakibi finale doğru devam ettiği için bronz madalya şansı sürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri