Kadınhanı Belediyespor zirvede

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 3. hafta geride kaldı

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 3. hafta geride kaldı. Haftaya lider giren İhsaniye Gençlerbirliği  sahasında oynadığı maçta Beyşehir Belediyespor'a 2-0 yenilerek koltuğu renktaşı Kadınhanı Belediyespor'a devretti. Kadınhanı Belediyespor haftayı bay geçmesine rağmen gol averajı ile zirveye yerleşti. Siyah-biyazlı ekip henüz kalesinde gol görmedi. İhseniye Gençlerbirliği ise lige galibiyetlerle başlayarak iyi bir çıkış yakalamıştı. Siyah-beyazlı ekip sahasında Beyşehir Belediyespor'u konuk etti. Rakibine 2-0 yenilen İhsaniye ekibi puan sıralamasında averajla 2. basamağa geriledi.

Grupta 3. hafta sonunda 6 takım 6 puanla sıralanırken henüz  puanla tanışamayan Selçukspor ve Ereğlispor grubun son 2 sırasında yer aldı. Karapınar Belediyespor sahasında henüz puanı bulunmayan Selçukspor'u 1-0 ile geçerek geçtiğimiz hafta Beyşehir Belediye deplasmanında keybettiği puanları telafi etti. Yeşil-siyahlı ekip 6 puanla haftayı 3. sırada tamamladı.  Haftayı 6 puanla tamamlayan bir başka ekip ise Beyşehir Belediyespor oldu. Sezona yenilgi ile başlayan Beyşehir ekibi 2. hafta Karapınar Belediyespor'u geride kalan haftada ise İhsaniye Gençlerbirliği'ni yenerek haftayı averajla 4. sırada tamamladı.

Ligin yeni ekibi Anadolu Ereğlispor ise sahasında Derespor'u 1-0 yenerek haftayı 5. sırada tamamladı. İlk iki maçını kazanan Akşehir Endüstrispor  Muhasebe Gençlerspor'a 3-0 yenilerek haftayı punaszı kapattı. Muhasebe ekibi ise ilk galibiyetini alarak puanını 4 yaptı ve haftayı 7. sırada tamamladı. Kuluspor sahasında oynadığı Ereğilspor maçını 3-1 kazanarak ilk galibiyetin ve puanlarını aldı. Derespor ilk hafta aldığı beraberilğin ardından oynadığı maçları kaybetti. Mavi-beyazlı ekip haftayı 9. sırada tamamladı. Selçukspor ise oynadığı 2 maçta da sahadan yenilgi ile ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip geride kalan haftayı Karapınar Belediyespor deplasmanından aldığı 1-0'lık yenilgi ile kapattı.

Ligin tecrübeli takımlarından Ereğlispor ise 3 haftadır yenilerek  taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı Yeşil-beyazlı ekip 3 haftayı puansız son sırada kapattı. Ereğlispor attığı 3 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü. Grupta 6 takımın da aynı puanda olması zirve yarışının büyük çekişme sahne olacağını gösteriyor. Futbol severler ilerleyen haftaların ne göstereceğini merakla bekliyor.  Grupta  4. hafta maçlarının programı şu şekilde: Akşehir Endüstrispor-İhsaniye Gençlerbirliği, Selçukspor-Muhasebe Gençler, Ereğlispor-Kadınhanı Belediyespor, Derespor–Kuluspor, Beyşehir Belediyespor-Anadolu Ereğlispor, Karapınar Belediyespor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri